Любомир Дреков, кандидат за кмет на район "Лозенец": Програмата ми съдържа конкретни стъпки за конкретни проекти

Повечето жилищни сгради в "Лозенец" са 4 и 5-етажни, на места се позволява и по-високото строителство. По-важното при високите сгради е те да са съобразени с обстановката. Има сгради, които са прекрасни, но не са на мястото си, а именно в гъсто населени места. Не трябва да има дисбаланс на места. Това заяви Любомир Дреков - кандидат за кмет на район "Лозенец" от ПП ГЕРБ в студиото на Izbori.bg.

“Небостъргачът в Лозенец беше грешка, а подобна постройка там няма място. Всичко вече е въпрос на съдебно решение. Протестът не беше политически, хората изразиха гражданската си позиция”, каза още той по темата за строителството на “Златен век”.

Дреков коментира и процедурата за саниране. Според него няма лесна или сложна процедура, а е въпрос дали дадено нещо може да се направи.

Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ  коментира и проблема с паркирането. По думите му няма проблеми с паркирането, както някои ги представят.

Любомир Дреков заяви, че старата част от "Лозенец" има едни проблеми, а в горната част, която е и новата - проблемите са коренно различни.

Кандидатът за кмет на столичния район разкри подробности за приоритетите му при следващ мандат. По думите му важна е работата по част от вътрешнокварталните улици, както и строителството на нова детска градина и училище в кв. "ВЕЦ Симеоново". Дреков обясни, че всеки един проект е обезпечен финансово и има подкрепата на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Относно проблемите с липсата на места в детските градини, той заяви, че е мотивиран да увеличи местата за деца в заведенията. "Не е нужно да изпитам нечий проблем на гърба си, за да съм мотивиран да го реша", каза Дреков.

"Никъде не се строи повече, отколкото е предвидено", обясни кандидатът за кмет от ГЕРБ и напомни, че нито един кмет не може да промени общият устройствен план на даден район.

"Общият устройствен план на София се сменя от парламента", каза Любомир Дреков и добави, че много внимателно трябва да се говори по тази тема.

"Разбирам, че е време за популизъм, но е нужен и реализъм", заяви още той.

"Програмата ми съдържа конкретни стъпки за конкретни проекти", каза Дреков в студиото и поясни: "Знаем кое колко струва. Не сме обещали нищо, което не можем да изпълним и нищо, което ей така да хване окото."

Коментари

  1. 2019.10.11 | 09:27

    Този човек е голям мазник

  2. 2019.10.11 | 09:20

    Добре че дойде края на втория мандат, та да се отчете дейност и да се прават фалшиви ремонти на улици, а след това и ремонти на ремонтите.

  3. 2019.10.10 | 14:04

    20 godini 4akame za ulici..........

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет