Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Съединение Атанас Балкански: Горд съм, че успяхме да направим общината по-добро място за живеене

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Съединение Атанас Балкански откри предизборната си кампания с отчет на свършеното през първия мандат в НЧ “Съединение 1875“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По думите му въпреки че е работил без подкрепата на Общинския съвет, е доволен от факта, че в Съединение и селата е свършено много и общината е в добро финансово положение. Сред нещата, с които Балкански се гордее, са реновираните сгради на детските градини в общината и подмененото оборудване за децата.

Освен това е завършен вторият етап от проекта за реконструкция на СУ “Христо Ботев“ - вертикалната планировка, която се вижда от всички жители, ремонтирани са две класни стаи и медицински кабинет в НУ "Любен Каравелов", направени са много детски площадки, асфалтирани са улици, реализирани са проектите в социалната сфера: „Независим живот“, „Топъл обяд“ и патронажна грижа.

Атанас Балкански сподели, че има много други започнати проекти и има силите и желанието да ги довърши в следващ мандат. Затова поиска доверието на жителите на Съединение отново и ги призова да гласуват с номер 43 на 27-ми октомври. Преди официалния старт на кампанията кандидатът за кмет и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в Съединение получиха благословията на отец Наско в църквата „Свети Атанасий“, където беше отслужен молебен за здраве и благополучие.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет