Живко Тодоров: Винаги съм се стремял да привличам средства и отвън за развитието на Стара Загора

  • 09 октомври 2019 13:30

  • 217
  • 0
Живко Тодоров: Винаги съм се стремял да привличам средства и отвън за развитието на Стара Загора
© ГЕРБ

Кандидатът на партия ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен се срещна с членовете на Лайънс клубовете в града, съобщиха от пресцентъра на партията.

Той заяви, че винаги е подкрепял дейността и конкретните инициативи на тези и други сходни организации, защото те реално могат да противодействат на нихилизма. „Вашата основна мисия е да възпитавате младите хора на отговорност към обществото и процесите, които протичат в него. Възпитаният човек не руши, не цапа, не създава проблеми… Радвам се, че много от проектите ви са насочени и към децата, и те виждат чрез действията ви пример за подражание. Този модел е утвърдена практика в много европейски държави, но тук има какво още да надграждаме” – каза Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен. Той е убеден в ползата от взаимодействието на Общината с клубове от семейството на Лайънс и благодари на хората, които членуват в тях за активната им позиция. Те му споделиха идеята си за възстановяване на Планетариума в Стара Загора. Тодоров уточни, че той също е мислил за това и дори се е информирал за евентуалната стойност на проекта. Парите могат да бъдат осигурени по различни начини, но активността на Лайънс и започнатата от клубовете дарителска кампания ще бъде от голяма полза.

Кандидатът за кмет на Стара Загора запозна присъстващите на срещата с основните акценти, които ще определят дейността на екипа му през следващия мандат. Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен подчерта ролята на Тракийския университет за бъдещото развитие на града и нуждата от много по-тясно взаимодействие между общинската администрация, бизнеса и университета. Това е само една от дейностите, насочени към младежите, а други са свързани със създаване на училище за млади таланти, което ще предложи по-задълбочено образование по математика, компютърни системи и информационни технологии. „Такова елитно училище ще обучава и деца от други градове, ще помогне Стара Загора да има достатъчно подготвени кадри, от които бизнесът се нуждае все повече, и да се превърне в развит технологичен град” – каза Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

С желанието на Общината да помага на младите хора и да решава техните най-важни проблеми, кандидатът за кмет мотивира и направените през последните години инвестиции за обновяване на сградите на училища и детски градини, подобряването инфраструктурата в кварталите и в центъра на града, пълната подмяна на обществения транспорт, създаването на условия за спорт и отдих, а също и десетките събития от културния живот, които превръщат Стара Загора в интересен, богат и отворен за желанията на хората град. Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен обясни, че този процес продължава с ремонтите на Летния театър, Зоопарка, модернизацията на пазара за индустриални стоки (Руския пазар), разширяването на парк „Артилерийски”, подмяната на канализация в кв. „Самара” 1 и създаването на удобни улици и тротоари. Обясни и какво предстои за подобряване на качеството на въздуха. Сред тях са: придобиване на нови електрически автобуси с европейско финансиране; възможност за ползване на велосипеди под наем; цялостно оптимизиране на транспортната схема чрез въвеждането на „умни” светофари, които ще облекчат трафика на автомобили, а с това ще намалеят и вредните газове; подмяна на печките с твърдо гориво със системи чрез котли на пелети (по програма „Life“); използване на мобилни станции за следене на качеството на въздуха…

„В приемните си дни през последните години съм разговарял с близо 6 000 души и знам какво искат хората. Точно това прави и Общината – решава конкретните им проблеми” – каза Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен, “В тази кампания чувам много щедри обещания от други кандидати, едва ли не всичко трябва да е безплатно. Но ние сме направили точни сметки кое колко струва и знаем какво е възможно и изпълнимо. Заедно с това аз винаги съм се стремял да привличам пари от държавата за развитието на Стара Загора” – уточни Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен и за пореден път даде пример с разширяващия се в момента парк „Артилерийски” и възможността в него да бъде изградена и многофункционална зала за спортни и културни събития с 5 000 места. Подобно съоръжение би струвало около 15 млн. лева и строителството му е възможно само с финансиране от държавния бюджет. Съвсем скоро там ще бъде готова новата атрактивна площадка за скейтборд, изпълнена по всички правила за безопасност.

На срещата на членовете от Лайънс клубовете с Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Дарин Петков, доц. д-р Емил Славов и Ваня Михайлова. Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен отговори и на много други въпроси и прие предложенията на хората в залата. Всеки от изказалите се му благодари за съпричастността и го увериха в своята подкрепа за следващ кметски мандат.

Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен и листата за общински съветници, предложени от политическа партия ГЕРБ, са под номер 43 в интегралните бюлетини за избор на кмет и на Общински съвет на местните избори на 27 октомври.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
217 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини