Ангел Джамбазки: Освобождаването на Полфрийман е политическо решение

Ако хората решат да ме изберат за кмет на София - еднозначно бих се върнал и вече няма да съм евродепутат. Това заяви кандидатът за кмет от ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – в ефира на БНТ.

"Личните нападки не са моя тема, това ще се реши в съда. Всяка лъжа, всяка клевета изразяват отчаяние и политически крах. Този човек ще бъде осъден за пореден път, но това няма да го спре. Решението на българските граждани е да не допускат подобно замърсяване на ефира. Свидетели сме на един залез и на един упадък, а в лицето на ВМРО едно възраждане на национализма и това предизвиква завист и личностни отклонения", коментира той последните твърдения по негов адрес от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Първото нещо, което бих променил в София са реда и сигурността. В града има безобразие в паркирането и в циганските катуни и квартали. Където има плочка, трябва да има лампа, а където е лампата - трябва да има камера. Глобата дисциплинира водачите. Когато сте направили един парк и някой отиде да ги чупи - на камерите това ще се види и ще се наложи глоби. Що се отнася до гетата, решението е едно - багери. Трябва да се премахнат незаконните построики, да се изведат животните оттам, защото хората, които живеят около тях казват, че е ужас. Тези хора са свободни да си намерят работа и да си наемат жилища", категоричен е Джамбазки.

Що се отнася до чистотата на въздуха, Джамбазки заяви, че трябва да се промени моделът на функциониране на Топлофикация, същото така трябва да се премахнат незаконните посртоики, за да се спре безконтролното горене на всякакви неща. Трябва да се контролират колите и газовете, които отделят те без катализатори. Също така трябва да се реши проблемът с Топлофикация - Перник и горенето на отпадъци, смята кандидатът на ВМРО.

Той коментира случая Полфрийман с думите, че освобождаването му е политическо решение. "Съдията, когато е в тога трябва да е абсолютно независим. Безобразие е този съдия да взима решение на политическа основа, мотивирани от анти-Българския Хелзински комитет. Не може всеки да размахва нож на улицата. Този човек щял да прави антифашистки поход по света. Само аз ли виждам грешката в това, че анти-Българският Хелзински комитет номинира съдията и убиеца за човек на годината", запита още той. "Това освобождаване трябва да бъде преразгледано", категоричен е Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

 

Коментари

 1. 2019.10.07 | 09:35

  Този има голям потенциал да стане кмет на гето

 2. 2019.10.07 | 09:09

  Наслушахме се на сладки приказки от времето на Жорж Ганчев(лека му пръст)...!Но дела трябват драги,дела...,а не думи...!!!

 3. 2019.10.07 | 09:05

  Защо си толкова категоричен за Пол Фрийман, а за Убиеца московски дори не коментира! Защо московски дори не е осъден?! Мисля, че и двамата не са искали да убиват! Не са планирали Убийството! Но Убиецът московски е свободен!!!

 4. 2019.10.07 | 08:57

  Психопат

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет