ЦИК отхвърли искането на "Атака" БНТ да допусне Сидеров до участие в "Панорама"

  • 04 октомври 2019 17:59

  • 1910
  • 6
ЦИК отхвърли искането на "Атака" БНТ да допусне Сидеров до участие в "Панорама"
© Булфото (архив)

ЦИК отхвърли искането на "Атака" комисията да задължи БНТ да допусне лидера на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа до участие в предаването "Панорама" довечера. Това съобщи за БНР говорителят на Централната избирателна комисия Таня Цанева.

,,Генералният директор на БНТ, в споразумението се определят между него и представителите на партии, коалиции и иницативни комитети платформите, темите, форматите и екипите. Също така, съгласно споразумението, което е подписано от всички политически партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали се за кандидати и БНТ, БНТ има право да извършва преценка и да отказва излъчването на форми за отразяване на предизборната кампания по съображения относно законността и моралността на съдържанието им. Това споразумение е подписано също така и от политическа партия "Атака", обясни Цанева.

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е изпратил писмо до ЦИК, с което настоява комисията да задължи БНТ да го допусне до участие в предаването ''Панорама'' тази вечер. Вчера партията е получила писмо от телевизията, в което пише, че трябва да изпрати друг участник.

Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков разпореди Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да не бъде канен в Националната телевизия заради скандала в предаването ''Референдум''.

С писмо до ЦИК Сидеров настоява да участва в предаването и БНТ да спази законовите договорки.

,,Вижте предаването, проследете го внимателно. Вижте чии гласове доминират в този сблъсък, както го определи моят колега, и с какви думи тези гласове се обръщат към участниците в самото предаване. Влизането на униформени служители на реда, на жандармерия, в студио в пряко предаване, надхвърли всички стандарти. Уверявам ви, че това е кошмарна картина за българските зрители, много по-кошмарна от всичко, което се случи в тези минути, които предшестваха навлизането на униформените лица, застанали зад народен представител'', защити лидера си Явор Нотев.

Последвайте канала на

Novini.bg
1910 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
AaronSwown

2022.10.26 | 01:07

6
ufkbrf variant4
AaronSwown

2022.10.22 | 03:27

5
Zona variant5
разбира се

2019.10.04 | 22:33

4

Всичко се командва от един център, инакомислещите се елиминират своевременно. Пък после се чудим, защо хората не ходят да гласуват. Просто няма смисъл, Всичко е ясно предварително. Защо безсмислено да се харчат пари?

2019.10.04 | 20:55

3

АЗ ПИСАХ ВИЕ ТРИЕТЕ СРАМ И ПОЗОР ЗАТНВАРЯНЕ НА УКТАТА НИ

asfsafsafasf

2019.10.04 | 19:55

2

Започнете да печелите повече пари седмично. Това е ценна работа на непълно работно време foreveryone. Най-добрата част работете от комфорта на къщата си и получавайте заплащане от $ 100 - $ 2k всяка седмица. Започнете днес и вземете първите си пари в края на тази седмица.

------>>>> www.Trade46.Com

Седесарската фурнаджийска лопата

2019.10.04 | 18:32

1

падна по дyпе тоя път.

Добави коментар

Водещи новини