Ева Митова, кандидат за кмет на район “Подуяне”: Един от основните ми приоритети е изграждането на парк в квартал „Левски Г“

  • 03 октомври 2019 12:21

  • 899
  • 0
Ева Митова, кандидат за кмет на район “Подуяне”: Един от основните ми приоритети е изграждането на парк в квартал „Левски Г“
©

Изграждането на парк в квартал „Левски Г" е сред основните приоритети на кандидата за кмет на район „Подуяне“ от местна коалиция ГЕРБ /СДС/ Ева Митова. Това обяви тя по време на среща с жители на квартала, на която присъства и кандидатът за общински съветник Силвия Христова.

Ева Митова съобщи, че от 3 години работи по проект за построяването на многофункционална спортна зала на бул. „Владимир Вазов“.  Кандидат-кметът напомни, че до края на годината ще бъде готова станцията на метрото на бул. „Владимир Вазов" между кварталите „Хаджи Димитър" и „Суха река", а следващата спирка по пътя му ще бъде в „Левски Г".

„Смятам, че през последните 12 години сме свършили много работа. Спомням си какво беше състоянието на бул. „Владимир Вазов" и бул. „Ботевградско шосе", които ремонтирахме. Заварихме недостроен физкултурния салон на 199 ОУ, но и него успяхме да завършим. Успешно водим своята политика по отношение на детските заведения. В „Подуяне“ изградихме една нова, една разширихме, а в 5 детски градини построихме нови двуетажни сгради. За трите мандата построихме и реновирахме повече от 80 детски площадки и зони за игра. Ремонтирахме и парк „Герена", каза Митова. Тя отбеляза, че задачите са много и хората имат все по-големи изисквания. „В първия ми мандат всички се радваха дори на един направен тротоар, защото това не им се беше случвало. А сега се приема за даденост и така трябва да бъде", добави Митова.

 

„През последните 4 години в квартал „Левски Г" са изградени или реновирани 5 детски площадки и един фитнес на открито. Вече са в ход процедурите за изграждането на нова детска площадка, която е по проект на бащи от квартала. Същите мъже са работили заедно с Общината и за изграждането на паркинг, който вече е готов“, завърши кандидат-кметът.

„Благодарение на Ева Митова и екипа й през последния мандат беше спряно застрояването на две зелени площи в кварталите „Левски Г" и „Левски В“, напомни на свой ред кандидатът за общински съветник Силвия Христова.

Последвайте канала на

Калина Христова
899 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини