Кандидатът на коалицията СДС-ГЕРБ за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов се срещна с жителите на селата Пролом и Горни Домлян

  • 03 октомври 2019 10:36

  • 224
  • 0
Кандидатът на коалицията СДС-ГЕРБ за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов се срещна с жителите на селата Пролом и Горни Домлян
© ПП ГЕРБ

Д-р Емил Кабаиванов – кандидат за кмет на Карлово от коалицията СДС-ГЕРБ, заедно с кандидатите за общински съветници Антон Минев от СДС и Данка Люртова от ГЕРБ се срещнаха с жителите на Пролом. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

Те поговориха с жителите на селото и им дадоха отчет за най-важните неща, които са свършени през последните четири години: бетонирана е ул. 18-та / по пътя Пролом – Домлян/, като остава да се довърши работата по останалите 150 метра от нея; положени са пътни ивици на ул. 19-та, която никога досега не е имала настилка; циментирани са дупките, отворили се от поройните дъждове през тази и миналата година; асфалтирани са проблемните участъци на улици 1-ва и 2-ра и 3-та; поставена е чешма на гробищния парк; изградена е детска площадка, ежегодно се почиства  речното корито.

„Предстои много работа още да бъде свършена, но в това ще стане ако бъдат избрани хората, които знаят как, имат опита и експертизата да го направят", коментира д-р Кабаиванов.

По време на срещата в село Пролом присъстващите поискаха да разберат какво точно ще бъде свършено през новия мандат. Емил Кабаиванов ги увери, че набелязаното за селото е напълно реално и това, което е заложено, ще се случи.

По думите му догодина ще бъде сменен водопроводът и ще се преасфалтират улици 1-ва, 2-ра и 3-та. Ще бъде ремонтиран покривът на читалището, а в сградата ще бъде сменено осветлението и дограмата. Според плана ще се направи основен ремонт на моста на Бяла река. Ще бъде довършен и основният ремонт на пътя Домлян – Пролом, уточни Кабаиванов и допълни, че предстои да бъде циментирана изцяло улица 18-та и ще бъде сменен целият 3-километров главен водопровод Бегунци - Пролом.

Предвижда се още смяна на уличните осветителни тела с нови и монтиране на камери за видеонаблюдение. От своя страна жители на Пролом споделиха, че Културният клуб на пенсионера се нуждае от ремонт, а д-р Емил Кабаиванов и обеща това да се случи в следващия мандат, ако му бъде гласувано доверие.

На срещата с жителите на село Горни Домлян кандидатът за кмет д-р Кабаиванов отново направи кратък отчет на свършеното през предходния мандат. Той припомни за подмяната на уличното осветление по проект за енергийна ефективност; полагането на трайна настилка на ул. „Извън регулация“; изграждането на водопровод на гробищния парк и нов водопровод в квартали 1 и 5, възстановената настилката по ул. „Тодор Митов“; бордюрите и тротоарите по ул. „9-ти септември“; изградената детска площадка на „Мънев геран“ и Апостолова чешма на центъра.

Пред жителите на селото Кабаиванов съобщи и намерението си да бъде възстановена общинската фирма БКС. От своя страна кандидатът за кмет на селото Ангел Ангелов пое ангажимента, с подкрепата на Кабаиванов да бъде създаден Младежки съвет през следващия мандат.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
224 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини