Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ: Можем да направим уникална за България автомобилна писта в Стара Загора

  • 29 септември 2019 15:20

  • 1037
  • 4
Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ: Можем да направим уникална за България автомобилна писта в Стара Загора
© Пресцентър ГЕРБ

Автомобилното състезание „Писта Стара Загора”, което е четвърти кръг от Националния шампионат по затворен маршрут, привлече хиляди почитатели през почивните дни в Стара Загора. В надпреварата се включиха 55 екипажа, сред които най-елитните състезатели на България, а зрителите бяха хиляди, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Състезание като „Писта Стара Загора” е важно, защото е атрактивно и привлича много хора, кафенетата са пълни и градът е в еуфория. Лично мен много ме радва силното присъствие на старозагорски участници, защото автомобилният спорт се развива много добре и в нашия град. Планираме да изградим автомобилна писта в Стара Загора, която да няма аналог в България. По този начин ще привличаме още много спортни събития и заедно с това ще стимулираме развитието на туризма” – заяви пред журналисти настоящият кмет на Стара Загора и кандидат за трети мандат от партия ГЕРБ Живко Тодоров след откриването на автомобилното състезание „Писта Стара Загора”. На официалното откриване присъства и водачът на листата с кандидати за общински съветници от партия ГЕРБ Николай Диков.

Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен, който е и председател на Организационния комитет на „Писта Стара Загора”, благодари на участниците и на организаторите и им пожела успех и безаварийно състезание. Преди старта, Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен направи обиколка на трасето с екологичния електромобил, управляван от Николай Диков, а колата имаше функцията на патрулна за надпреварата.

ГЕРБ е с № 43 в бюлетината за местните избори на 27 октомври.

Последвайте канала на

Novini.bg
1037 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Хмм

2019.09.29 | 19:08

4

Отличен шофьор си има Кмета, и без това за друго явно не ста...

2019.09.29 | 18:36

3

Стара Загора е най хубавия град с най хубавите хора.разбра ли буклук долен

2019.09.29 | 16:06

2

в стара загора живеят най-завистливите и гнусни хорица в тази смешна държавичка

2019.09.29 | 15:58

1

Само ГЕРБ ли имат кандидати

Добави коментар

Водещи новини