ГЕРБ представи кандидата си за кмет на Ловеч – Корнелия Маринова

  • 28 септември 2019 16:10

  • 1992
  • 5
ГЕРБ представи кандидата си за кмет на Ловеч – Корнелия Маринова
©

ГЕРБ-Ловеч откри предизборната си кампания за предстоящите местните избори. Негово Високопреосвещенство Ловчанския Митрополит Гавриил отслужи молебен в Катедралния храм "Св. св. Кирил и Методий".

Официалният старт на кампанията бе даден в Народно читалище „Наука - 1870“. Водещият Александър Владимиров представи кандидатите за кметове на населени места, кандидатите за общински съветници и кандидата за втори кметски мандат на община Ловеч - Корнелия Маринова.

„Когато в края на 2015 г. поехме общината, тя бе в състояние на финансова криза. Ловеч беше в списъка на Министерството на финансите за общини във финансова несъстоятелност. Само година по-късно, през декември 2016 г., Ловеч бе първата община, която официално отпадна от списъка“, това заяви Маринова при откриването на кампанията.

„Постигнатите успехи през изминалия мандат са много, но още повече са предизвикателствата пред нас, за да завършим започнатите проекти, да привлечем още инвестиции и да направим така, че до края на следващия мандат средната работна заплата в община Ловеч да бъде 1200 лв.“, каза още Маринова.

„Превърнахме града в привлекателен за бизнеса център. Открихме голям нов завод – значимо постижение не само за общината, но и за България. Защото дълбоко вярваме, че е необходимо да полагаме специални усилия ловчалии да работят в града и за града си!“, си пожела Маринова.

„Ще обърнем специално внимание на историческата памет и справедливост, като възнамеряваме да изградим Национален мемориал на жертвите на комунистическият режим. Народ, който не познава и почита своето минало - не може да съгради достойно настояще за себе си и справедливо бъдеще за своите деца!“, заяви Маринова пред препълнената зала.

„Изберете ГЕРБ и подкрепете мен и екипа ми за нов мандат. Ние ви гарантираме, че с нови сили ще работим за просперитета на общината. Бъдете активни граждани и не оставайте безразлични към проблемите на града и общината ни – решенията ще бъдат ефективни и реални само ако дойдат от нас и ние поемем дълг пред себе си и децата ни да работим за тяхното реализиране“, завърши Корнелия Маринова.

Сред гостите на събитието бяха народните представители Димитър Главчев, Георги Марков и Калин Василев, както и социологът доц. д-р Антоний Гълъбов. Всички те пожелаха успех на г-жа Маринова и изразиха пълната си и искрена подкрепа за нея и екипа ѝ.

Последвайте канала на

Novini.bg
1992 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Андрей

2019.09.30 | 14:38

4

Не мога да разбера, защо критикуват толкова тази кметица...ЗА един мандат направи толкова колкото никой друг не е направил.Ремонта на централната част.Електронно обслужване на общината.Саниране на много сгради и блокове както и развитие на туризма.Паметника Левски и тн.Малки примери за една свършена работа по време на нейният мандат.Ловеч Ще направи голяма грешка избирайки БСП или някой друг кандидат.Нека не забравяме все пак как беше градът преди да дойде Корнелия на власт.Все пак зад нея седи Герб която е партия в управление.Едно е общината ти да се ползва с цялата държавна логистика.Нека де не забравяме и това

БРЕНДО

2019.10.09 | 21:05

5

Андрей ли си Андрешко ли си не знам , но си абсолютен тъпак. Нищо от цитираните неща не е от нея , А САМО ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ДОВЪРШИ. А за електронно обслужване само ще сънуваш.

Сгафил

2019.09.28 | 21:34

3

Много важно, грандиозна новина

От гербаджия

2019.09.28 | 20:31

2

Тази е срам за града

аз

2019.09.28 | 16:23

1

Тя съсипа град Ловеч, заради нея останах без работа и препитание!

Добави коментар

Водещи новини