Мая Манолова вади още две „бързи“ поръчки, този път за 80 млн. лева в Столичната община

Утре от 11.00 часа, гражданският кандидат за кмет на София Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ще извади на светло още две „бързи“ обществени поръчки на Столичната община, този път за 80 млн. лева.

Преди дни Манолова даде за пример обществената поръчка за сметосъбиране и извозване за 500 млн. лева, обявена в навечерието на изборите, при положение, че договорите със сегашните сметопочистващи фирми изтичат догодина. Обществените поръчки този път са за закупуването на електробуси и зарядни станции, като офертите ще бъдат отворени на 23 и 24 октомври, буквално дни преди изборите на 27 октомври.

С „Движение ЗАЕДНО за промяна“ Манолова ще обсъди и предложените от формацията мерки относно пътната безопасност замърсяването на въздуха и прозрачността в Столичната община.

Коментари

 1. 2019.09.21 | 21:11

  ВСЕКИДНЕВНО кметицата ходи на работа и си изпълнява служебните задължения!

  Всекидневно БЕЗРАБОТНАТА Мая Костинбродска се чуди какво по миризливо лайно да изсере и да хвърли по

  ЗАКОННО и от МНОЗИНСТВОТО избрана софийска община!

  Каква злобна и жалка креатура само е Мая Спосранска, к.урвата на Галеви!

 2. 2019.09.21 | 08:49

  ...Само така!Бий корумпираните гербаджийски задници,а те да реват на умряло,както и тук техните посинели от злоба тролове...!Извади на светло многото далавераджийски схеми,ограбващи нашият народ...!Има много хъс и борбеност в Теб,трудно...,даже невъзможно е да те пречупят...!Затова и газ пикаят озлобелите ти политически опоненти,със запенени от омраза уста...!

  1. 2019.09.21 | 12:05

   Мая костинбродската, адвокатката без диплома на мафията, червеният разпран боклук с имоти за милиони, ама със заплата на обудсман, наглата лъжкиня и НЕКАДЪРНИЧКА от село ще оправя СОФИЯ и ще бори кОрупцията!
   ДА, ама НЕ! Това може да го прави само в паралелната държава на БСП!
   А за пречупването... Господ веднъж и показа кой е по силен, ама тая червена мастия не си взе и капка поука и си мисли, че може и с него да се бори!
   Та за пречупването, червен спосрански троле, недей да казваш НЕВЪЗМОЖНО!


 3. 2019.09.21 | 08:46

  Майчето Костинбродска е едно голямо
  Плампало,научило се на рахатлък без
  да полага някакъв обществено полезен труд, разчитайки за това на хората като нея,на тези от нейното Котило,на нахалството и безочието си и най-вече на късата памет на хората.
  Не че Фандъка е цвете пред нея!
  На тези избори ще разберем дали народа е прогледнал.
  Аз ще гласувам за Иванчева ,т.е.против БСП,СИК и ГешеФТ.

 4. 2019.09.21 | 00:50

  ХОРА СЬНАРОДНИЦИ МОЛЯВИ МИСЛЕТЕ МНОГО ДОБРЕ И НЕ ЗАБРАВИАЙТЕ КОЙ И ПО КАКАВ НАЧЕН НАПРАВИЛ И ПРЕДАДИ НАРОДА СИ !!!!!!!!! И КОЙ ПРОДАЛЖАВА ДА ДЬРПА КОНЦИТЕ НА ДАРЖАВАТА !!!!! БОЙКО ВЯРВАХВ ТЕБ НО И ТИ НЕ ПО КАЗАЛ ТОВА КОЕТО ЧЕСНИТЕ БЬЛГАРИ КОИТО ТЕ ПОТКРЕПЯЬ ТА НАИСТЕНА ДА ВКАРАШШШШШШ ЬАЯ ЧЕРВЕНА ПАПЛАЧ В ЗАТВОРА РАЗБЕРИТИИ БОЙКО ЧИСТИЯ НАРОД ЧЕСТЕН КОЙТО Е ОСТАНАЛИ ПОТКРЕПЯ Е ИЗМОРЕН ДА ЧАКАИ АКО НЕ СЕ ВЗЕМЕШ В РЬЦЕ И ВЕДНАШ И ЗА ВИНАГИ ГИ ПОТКАРВАЙТЕ ВСИЧКИ ЛЬЖЛИВИ И ИЗМАМНИ ПОЛЕТЕЦИ ОТ ВЕРХУШКАТА ДА БЬДАТ ПОТСАДИМИ И В ЗАТВОРААКО НЕ И ТИ ЩЕ БАДЕШ ИЗОСТАВЕН СКОРО МНОГО СКОРО ТА БОЙКО БЬДИ ЧЕСТЕН И ПОЧТЁН ПОЧВАЙ ПРАВДАТА ДАВЬСТАРЖЕСТВУВА!!!!! САМО ТАКА ЩЕ УСПЕЕШ ДА ПРОДАЛЖИШ НАРОДА Е УМОРЕН ДАЙ ИМ ТОВА ДОКАЖИ ЧЕ СИ ИСТЕНСКИИИИИ

 5. 2019.09.21 | 00:35

  Знаете ли какао чета и не Мога да повярвам наистена срам ми Е да СЕ нареча Бьлгарин толкова тьп народ нямка пишете за кой ни правите тёзи гнусни комментарии да дигате КОМОНИЗМА ХОРА НАРОДЕ ПРОСТ СПРЕТЕ СЕ ЗА ГНУСНИ стотинка ги впишете тези неза не ви ли Е СОАМ НЯМАТЕ ЛИ МАЛК ОСТАНАЛА СЬВЕСТ БЕЗ ДУШНИ КОМОНИСТИ ПРОКЛЕТИ ОСТАВЕТЕ ДА СЕ РАЗВИВАТЬ ДЬРЖАВАТА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НИАМА ГРАМОТЕН ЧОВЕК КОЙТО ДА ВИ ПОТКРЕПИ АКО НЕ Е КУПЕН ПУ ПУ ПУ ПУ ИЗМЕТ МРАСНА ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЬРЖАВА НЕ Е САМО ПОГОВОРКА АААААА ИИИСТЕНАААААААА СРАМММММ УНИЖЕНИЕЕЕЕ КАРМАТА НИАМА ДА ВИ ПРОПУСНЕ ДА ЗНАЕТЕЕЕЕ

 6. 2019.09.21 | 00:05

  Брей , само гербави отрепки сте се събрали тука !

 7. 2019.09.20 | 23:45

  Нека се олее сама

 8. 2019.09.20 | 22:50

  Бих я дупил,ако съм сигурен,че най-сетне щи миряса.

 9. 2019.09.20 | 22:40

  Червеният боклук, Мая Костинбродска, минетчийката на братя галеви се загрижила за парите на данъкоплатците!
  Сиктир червена мастийо! Вие, БКПБСП фалирахте БЪлгария многократно след 1944 и откраднахте МИЛИАРДИ, нагли спосрански парцали!
  ВИе, червените гнусляри НЕ можете да вадите НИЩО , освен разпраните ви минджи и г.ъзове, парцали нагли!

  Я кажи нещо за диплома ти по право и за имотите на дъщеря ти, нагла простакесо!


 10. 2019.09.20 | 21:57

  Г-жа Манолова много си взе на високо, като има кой да я спонсорира /Диневи/, но и те ще отидат при Баневи!

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет