Йордан Лечков се впуска в битката за кмет на Сливен

Бившият кмет на Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. отново ще се кандидатира за поста. 

Не се впускам в изборната надпревара за кметския пост в Сливен от гол ентусиазъм, заяви Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. в сутрешния блок на БТВ.

Според него в края на неговия мандат през 2011. Сливен е бил на едно от водещите места сред общините в страната, а сега е на последно заедно с Враца.

Все още изпълняват проекти от времето на Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. като кмет, което е показателно, смята бившият кмет на Сливен.

Създал съм администрация, която работи добре, заяви Лечков, но не отговори защо градската управа не е работела добре след него, предвид че са същите хора. Според него това е част от общата ситуация в държавата, където много неща не са наред.

Един кмет не трябва да знае всичко, заяви бившият градоначалник на Сливен, коментирайки случая с пастора от квартал "Надежда", който е осъден за педофилия във Великобритания. При този казус пропуските трябва да се търсят в социалните служби, смята той и вижда в това още един пример за проблемите в държавата.

Фактът, че през последния му мандат улиците на града са били постоянно разкопани, което предизвика недоволството на неговите жители, показва, че е „имало проекти”, заяви Лечков.

Той ще бъде алтернатива на статуквото в настоящите избори и затова е нарекъл своята политическа сила "Нова алтернатива". Предизборната си кампанията ще финансира със собствени средства.

Сталин  е казал, че не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете, заяви Лечков по повод изборната си загуба на предишния местен вот и заяви, че е убеден в неправилното броене бюлетините тогава.

Ще стигна до балотаж, прогнозира пък сега представянето си на предстоящите местни избори Лечков.

 

Коментари

  1. 2019.09.19 | 14:02

    На тоя доста му се ослади да краде .

  2. 2019.09.19 | 10:45

    Xexexe

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет