Социолог: Битката за кмет на София ще е оспорвана, Мая Манолова разтваря ветрилото

Една много трудна битка се очертава. Наистина има много условия преди да кажем кой може да победи. От едни малки щрихи е видно, че ще има една доста оспорвана битка в София. Това каза заяви в студиото на izbori.bg социологът Евелина Славкова.

Това, което наблюдаваме е, че Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на разтваря ветрилото. Разбира се, червената ѝ биография ще бъде много трудно заличена, добави тя.

Естествено е, че има умора от 10 – годишното управление на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, но в нейно лице няма това усещане за корумпираност. Грешка е обаче, че Фандъкова застана с лицето си зад проекта на "Графа". Трудно ще бъде на един червен кандидат обаче да превземе тази нейна непревземаема крепост, коментира Славкова.

Оставя се впечатление, че избори ще има само в София. Причина е силната кандидатура на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Столицата винаги е била син град и много трудно една червена кандидатура ще се пребори. Но и успехът на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на като омбудсман, високият рейтинг, който тя успя да получи също ще окаже голямо влияние върху изборите, заяви политическият анализатор.

По думите ѝ дали патриотичният вот ще се насочи към Фандъкова или към Манолова, ще стане ясно след приключването на регистрацията. Тя поясни, че от това, което се наблюдава, е видно, че голяма част от него ще се насочи към Фандъкова.

По думите на Славкова кампанията вече минава през призмата на замерване с кал.

Попитана дали може да има предсрочни парламентарни избори, ако Манолова победи на вота наесен, тя заяви, че това няма да има, но ще е знак за ерозия в ГЕРБ.

Във връзка с това може ли Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на да е новият лидер на БСП, тя посочи, че по-скоро Манолова ще създаде нов проект, отколкото да влезе в надпревара за поста на Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Евелина Славкова обясни, че не само в София ще бъде оспорвана битката, а и в Пловдив, във Варна, в Русе, във Велико Търново и в други градове. Тя заяви обаче, че няма да има тази синя карта, която е показана през 2015 година. Трудно ми е да кажа колко града ще вземе ГЕРБ, обясни социологът.

Славкова коментира и снимките, които се появиха на годеницата на кандидата за кмет на София инж. Борислав Игнатов. По думите ѝ, това е изключително кафява и мръсна кампания. Винаги съм казвала, че когато говорим за кампания, никога не трябва да бъдат замесвани семействата и децата. В крайна сметка човек персонално отговаря за себе си. Всичко бе на изключително ниско ниво, но все пак има и позитив - хората, които не познаваха инж. Игнатов, вече го познават, заяви още Славкова.

Коментари

 1. 2019.09.16 | 21:44

  Политическите Проститутки се обединяват в Общ Фронт (ОФ ) срещу Фандъкоеа и Герб....Лъщят черените им задници,разголени на светлината на предстоящите Избори....Да ви е ЧЕСТИТО..Нов бардак със стари ....

 2. 2019.09.16 | 14:34

  странна работа, като бяхме членове на сив и варшавския договор никъде не съм виждал да се веят съветски знамена. тука навсякъде редом с бг знамето е и на еврогейския съюз. напоследъкл забелязвам, че синьото знаме със звездичките преобладава пред българското. питам - тия дето ги избираме на чии интереси служат - на нас или на западните господари?

  1. 2019.09.16 | 16:50

   Просто лъжеш най-нагло! Навсякъде до българското знаме се вееше и съветското! Навсякъде! Да не говорим, че редовно се скандираше КПСС-БКП! Никога само БКП! И никога БСП-КПСС!
   Колкото до знамето на ЕС - то е и наше! Затова е съвсем естествено да са едно до друго двете НАШИ знамена! Това, на страната и това, на НАШИЯ съюз! А не на съветския съюз!

  2. 2019.09.16 | 15:21

   веднага подменя лайковете за да угоди на крадливата герберстка зган със която правят "далаверите"-кражбите на държавни активи.

  3. 2019.09.16 | 14:37

   Ами ти си червен олигофрен как няма да се чудиш! За какво да се вее руското знаме като червеното знаме със звездата беше на всякъде!
   А в цетъра на СОффия грееше ОГРОМНА ЧЕРВЕНА ПЕТОЛЪЧКА за такива като те.бе!

 3. 2019.09.16 | 16:40

  Крадлата ще падне много лошо от кметския си стол!

 4. 2019.09.16 | 14:28

  Искам да eбa този социолог.

  1. 2019.09.16 | 16:22

   мечтите са безплатни

  2. 2019.09.16 | 15:26

   Няма да ти се случи-бъди сигурен...!Освен да си направиш една...чикия пред снимката и-друго с нея,едва ли ще ти се случи...:)))!

 5. 2019.09.16 | 15:40

  Ще разтваря крака и уста галева по стар навик,ама това ще резултат като онова с диплома по история на КПСС в Москва - хем го има хем го няма!!Пък и овехтели инструментите от ползване и от времето!!РАЗТВОРИ СИ ДИПЛОМА,позата ветрило при братята,коза кюстендилска неграмотна

 6. 2019.09.16 | 15:12

  БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ОСПОРВАНА КОЧИНА ЗАРАДИ МАЛОДУШИЕТО НА БОРИСОВ

 7. 2019.09.16 | 14:32

  Тая социоложка е пример за бесепарската интеграция на малцинствата!

  Мая Манолова разтваря ветрилото, ама .....да охлади червения си, пулсиращ г.ъз след поредния тек на братя галеви като са и разхлабили халката !

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет