ВМРО ще представи кандидатурата си за кмет на София на 21 септември

  • 14 септември 2019 16:52

  • 329
  • 1
ВМРО ще представи кандидатурата си за кмет на София на 21 септември
© Булфото (архив)

На 21 септември ВМРО ще представи своята кандидатура за кмет на София. Това съобщи в Шумен евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, който е и заместник-председател на ВМРО.

По думите на Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, кандидатът за кмет на София, който ще издигне организацията, сериозно ще обърка плановете на ГЕРБ и БСП в надпреварата за местния вот.

"Категорично ще имаме кандидат за кмет, районен кмет и общински съветници". Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – допълни, че кметските кандидатури на ВМРО в Русе и Пловдив са изключително силни. "Очаквам да имаме кметове там. Славчо Атанасов той беше кмет от ВМРО, после при един от нашите разделителни конгреси премина в друга политическа организация, но сега като гледам носталгията го гони и него. Издигаме го заедно с нашите съратници и той ще стане кмет. Вече два мандата ни е кмет, а в момента е човек, който е най-одобряван от пловдивчани, т.е. свършил си е работата".

В Русе ВМРО издигна кандидатурата на настоящия областен управител Галин Григоров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
329 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бильана Ангельова Джамбазка-Джендърска

2019.09.14 | 19:14

1

Тате стои в ЕК бе повече кинти има там

Добави коментар

Водещи новини