Йорданка Фандъкова: Битката за София не е битка на живот и смърт за мен

Много хора говорят, че тази кампания ще бъде на живот и смрът, но за мен това никога не е било така, а да се представят нови идеи и проекти. Това ще е битка за власт. Това заяви в ефира на ''Здравей, България'' по Нова телевизия кандидатът за кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

,,За мен е важно да имам възможност да разговарям с хората. За десет години успяхме да заменим едни задачи с други. Виждате, че София се развива и променя с бързи темпове.  Работата за града ни трябва да продължава. Приоритетите се сменят, трябва да има нови идеи, а те идват с нови хора, които да ги създават и реализират'', добави още столичният градоначалник.

,,Изпълнихме стотици обекти за тези години. В хода на всички тези стотици ремонти никой не може да гарантира, че няма да има изкривени плочки. Аз съм кметът, налагал най-тежките санкции в държавата, но трябва да се помисли и за превенция, а не само налагане на контрол. Лично ще внеса такова искане за промяна - всички да носят професионална отговорност, тоест гилдиите да могат да отнемат лицензи. В момента, колкото и да не съм доволна от дадена фирма, не мога да ѝ откажа участие в обществени поръчки'', допълни Фандъкова.

Кметът на София обяви, че не възнамерява да излиза в отпуск, защото в столицата има още доста задачи за изпълняване.

,,Аз ще си свърша работата дотогава, докогато законът ми дава това право'', категорична бе тя.

,,Имаме много натрупани проблеми през годините, с които се опитваме да се преборим. Трудна е битката, защото и лобитата са големи. Имаме идеи и ще продължим да се борим, за да подредим града'', заяви тя по отношение на презастрояването на София.

,,Хората да решат в каква София искат да живеят. Аз ще изляза с решителност и отговорност'', допълни в заключение Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Коментари

 1. 2019.09.11 | 20:13

  Мая, ГалевоКостинбродска е подъл и неблагодарен БСП-ец. Главна в аферите Костинброд и "Ванко 1". Гласува "За" Пеевски в ДАНС и си го призна. Омбудсман е, защото плака на Борисово рамо за прошка. Е, уреди се, оздравя, пак се омъжи, но за Кмет не става, няма дарба, образование и широк екипен мироглед, а провинциален тарикатлък, завист и подлост. Власт и Пари, да бръкне в Соф. бюджет и финанси, заедно с гладната и овълчена, "червено-синьо-зелената и джендерска", антинародна паплач. Власт, Пари!

 2. 2019.09.10 | 10:16

  Битката за софия е битка срещу разбойници ,бандити ,престъпници ,бръснати глави и брадясали мутри които разграбиха и обезкостиха държавата

  1. 2019.09.10 | 11:34

   Тъпанар провинциален, името на града се изписва с главна буква, неграмотник комунистически. Че тази жена е кукла на конци е ясно на всички софиянци, но пък да върнем комунистически боклук да ни управлява отново - никога. За съжаление - отново избираме по-малкото зло - а то е сегашната кметица.

 3. 2019.09.10 | 10:55

  Евро парите аха само да се докарам ще ми видите гърбъ

 4. 2019.09.10 | 10:16

  Мая Ванкова Галева Костинбротска, няма шанс. 13 победа за ГЕРБ. Толкоз

 5. 2019.09.10 | 10:10

  ДАНЧЕТО,ЕДНА ОТ УПОРИТЕ НА БОКУ ТИКВАР СКОРО ЩЕ СЕ СРИНЕ.КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ПАДНАТ ЗА ДА СИ ИДЕ И БОКУ ТИКВАР?

 6. 2019.09.10 | 10:03

  С МАЯ ТРУДНО НЯКОЙ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ.ТЯ КОЛКО П-КИ Е СЧУПИЛА. ЗАСЛУЖИЛ МАЙСТОР НА СПОРТА. ПЪК И СЕ СНИМА С ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ КАТО БРАТЯ ГАЛЕВИ, ХУБАВ ЧОВЕК Е НЕКА ПЪРВИЯТ И МЪЖ КАЖЕ.ТОЙ ГОРКИЯ КАКВИ РОГА НОСИ ЗА ЗЛАТЕН МЕДАЛ СА.

 7. 2019.09.10 | 10:02

  Ами къде се буташ тогава......стой си в къщи

 8. 2019.09.10 | 09:50

  Хем си по-красива,хем си по-добра! Да го духа,кюстендилокостинбродската-галева коза!!!

 9. 2019.09.10 | 08:56

  но Сливенския затвор няма да ти се размине. Прати на съд невинен младеж за грабежа с ремонта на Графа, но ти си подписала всички документи, кранто седесарска.

  1. 2019.09.10 | 09:13

   Чиборашка комунделска пак ще ви отсвирят хората!Обадисе на Барека да помага на Костинбродската пача.

 10. 2019.09.10 | 08:59

  учителка е по руски език, отворила е очите на много българчета за ненадминатата руска наука и култура.

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет