ГЕРБ-София: Мая Манолова не познава изборното законодателство

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на не познава изборното законодателство и принципите за провеждане на кампания. Това се посочва в позиция на ГЕРБ-София, изпратена от пресцентъра на партията.

В позицията ГЕРБ-София категорично се противопоставя на изказване на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, в което тя настоява действащият кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска да излезе в отпуск до започването на предизборната кампания.

"От ГЕРБ-София бихме искали да напомним на г-жа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на следното:
1. Г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е законно избран и действащ кмет на София. Към момента тя продължава да изпълнява задълженията си като кмет на столицата.

2. Предизборната кампания съгласно законодателството започва един месец преди датата на местните избори. След като бъде официално регистрирана като кандидат за кмет на София г-жа Фандъкова ще излезе в отпуск за периода на предизборната кампания. Трябва ли работата на Столична община да бъде преустановена и да се създават затруднения пред гражданите, за да води безпроблемно един от кандидатите за кмет на София своята кампания?

ГЕРБ-София категорично не приема опитите за провокации от страна на кандидат, който би следвало добре да познава законодателството и принципите за провеждане на предизборна кампания.

Напомняме на г-жа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, че тя е взела лично решение да подаде оставка като омбудсман, за да започне кампанията си по-рано и в разрез със законодателството", се казва също в позицията на ГЕРБ-София.

Коментари

 1. 2019.09.14 | 19:48

  Манолова няма завършено право по българските и европейските изисквания, защото е следвала рабфак в Москва само три години и след това не е практикувала даже като адвокат т.е. тя е
  ПОЛУ КАЛИНКА. За разлика от нея Фандъкова има университетско образование от СУ като филолог и е влязла от преподавателското място като директор на руската гимназия!
  ВСЕ “РУСКИ АГЕНТКИ” СА КАНДИДАТКИ ЗА КМЕТИЦИ???

 2. 2019.09.09 | 20:22

  Глупак !! 1 . научи се да пишеш правилно !! 2 . тя и на майка ти сигурно е крива пут ата щом те е израла такъв малоумен глупак .

 3. 2019.09.09 | 19:23

  бу ха ха ха пак наритаха галевица в кривата оста

 4. 2019.09.09 | 19:12

  По изборното законодателство манипулирате изборите ли гербави малоумници ??

 5. 2019.09.09 | 18:34

  Крадците гроб се уплашиха от сестра галева.Ще се изядат един друг.Далаверата в столична община е голяма и ще се борят на всяка цена за кметското място.То са подкупи ум да ти зайде !

  1. 2019.09.09 | 18:56

   2019.09.09 | 18:47 eби cи Maйkaта педepac

  2. 2019.09.09 | 18:47

   червен боклук на надница при Киро Контрабандисто, яж си сам лайната, които сереш тука!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет