Инициативен комитет издигна Мая Манолова за кмет на София

  • 04 септември 2019 10:22

  • 3026
  • 5
© Булфото

Инициативен граждански комитет издигна Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за кмет на София, предаде репортер на Novini.bg

Никола Вапцаров оглавява инициативния комитет, който издига Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за кметската надпревара. Той бе представен като магистър по право от Нов български университет и управител на "Ски тур" ЕООД. В комитета влизат 65 души, сред които бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов, бившият депутат от БСП Мартин Захариев, актьорът Христо Чешмеджиев, певицата Кристина Димитрова, режисьорът Максим Генчев, медицинската сестра Мая Илиева, адвокатът Десислава Филипова, адвокатът Златина Хаджипанайотова, инициаторът на "Системата ни убива" Вера Иванова, рапърът Кристиан Талев-Криско, фолкпевицата Анелия и др.

Искаме следващият кмет на София да чува своите граждани, да управлява прозрачно ресурсите, да се бори за своите граждани. Искаме следващият кмет на София да бъде Мая Манолова. Това не означава, че ние ще спрем да бъдем бдителни и критични, заяви Никола Вапцаров.

В основата на римското право има един принцип – всеки е длъжен да следва законите, които сам сътворява, или иначе казано, всички са равни пред законите. Нима това днес е това, нима няма хора, за които законите не важат или за тях се правят специални закони, а други се борят за къшей хляб. Всеки един от членовете на комитета е бил застъпник за определена кауза, търсил е помощ от врати в държавата. Това ни доведе до Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Тя остави нейната врата отворена и правеше всичко възможно, въпреки ограниченията на поста ѝ, заяви Вапцаров.

Искам порочните практики да спрат, а не да продължат да царуват, посочи журналистът Невена Андонова.

По думите на Десислава Филипова, адвокат и председател на фондация за защита правата на човека, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е най-правилният избор за кмет на София. Тя ще открои столицата ни на картата на света, отбеляза Филипова. Г-жа Манолова работи рамо до рамо с хората и е истински боец. Изборът на Манолова означава управление за и с хората, политика на повече справедливост, добави Филипова.

Тук сме, за да подкрепим единствения човек, който ни защити при протестите на медицинските специалисти, единствения човек, който припозна нашата кауза за достойни условия на труд и адекватно възнаграждение, човека, благодарение на който се даде гласност на всички проблеми в здравеопазването, тъй като се оказа, че това е тема табу, засягаща страшно много интереси и некоментирана от никого. Тук сме, за да подкрепим човека професионалист, много енергичен, който доказа, че когато се захване с дадена кауза, не отстъпва и отстоява нейните цели докрай, заяви медицинската сестра Мая Илиева.

Кристиан Талев-Криско каза, че е дошъл да подкрепи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, тъй като я познава от много години. Харесвам нейния хъс и нейното чувство за справедливост, заяви Криско.

 

 

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3026 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
дедо Либен

2019.09.08 | 02:00

5

А некакъв по-умен коментар за Мая Мнолова ? По същество. Иначе чалгата на кибиците я слушаме всекидневно.

Малииии

2019.09.04 | 12:04

4

Ма той и Криско инициативник станал! Тоя кълве само на зелено и след като е член на инициативния комитет, значи там са раздават кинтьи яко! Колко плащат ма, како - веднага и аз та подкрепям, колко плащаш?

2019.09.04 | 11:41

3

Членове на Пайнер издигат М. Манолова. Чалгарството ще бъде водещо в мандата на М. Манолова, ако спечели.

Петрова

2019.09.04 | 11:06

2

Майсторка на речите!
Друго със сигурност не може!

Илиева

2019.09.04 | 11:02

1

Боже, опази!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини