Радан Кънев: Управляващата партия успя да запази позицията си след евроизборите

Важно е какво е отражението на евроизборите върху вътрешната политическа ситуация. Управляващата партия успя да запази позицията си. Трябва да поздравим победителите. Но най-важното е, че видяхме10-годишната неспособност на БСП да е алтернатива. Това каза водачът на листата на "Демократична България" за европейските избори Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„В политиката повечето хора действат рационално. Това, че БСП не може да е алтернатива е прост житейски факт. Хората търсеха алтернатива, но хората знаят, че няма как БСП да преодолее миналото си - обръчите от фирми, коалицията с ДПС и т.н.“, посочи той.

„Една част от избирателите признаха Демократична България за алтернатива. Ние успяхме с един страшен финален спринт да прескочим бариерата и да вкараме един евродепутат“, коментира Кънев.

„Изводите нашата цел е насочена към политиката като алтернатива на бедността до която води корупцията“. „Целта в политиката е с идеите, в които вярваш да промениш към по-добро живота на група хора. Трябва да се върнем в политическата А група. Да покажем, че в проевропейското общество ще има демократи“, смята Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Той коментира и оставката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. „От днес натам страшно много хора започнаха да скачат срещу Цветанов. Аз съм скачал, когато му е било времето. Имали сме много стри сблъсъци. Той беше много силен лидер на парламентарна група. Отстраняването му от предизборната кампания беше важен ход на Борисов, без който нямаше да спечели евроизборите. Протестната вълна срещу ГЕРБ се изрази в неучастие на изборите, в резултатите на ВМРО и Иванчева. Това са белези на протестния вот. Идват и местни избори“, каза още новият евродепутат.

Коментари

 1. 2019.05.30 | 20:59

  са служители на чужди служби.

  1. 2019.06.04 | 19:01

   Какво има да говорим Радан излага великото име Кънев.А как иначе нали е Костов дупелизец.

 2. 2019.05.31 | 07:48

  ДБ не са никаква алтернатива на никого, а инструмент на олигархичния и задкулисен кръг около каолиновия магнат.

 3. 2019.05.30 | 22:31

  Кънев,защо говориш глупости? Ако не беше Цветанов.....дъра,дъра. Борисов има авторитет сред хората,защото не се притеснява да влезе м/у тях и да разговарят на разбираем език и като има пробле и обещае го решава с цената на всичко.

 4. 2019.05.30 | 20:57

  Рада - дълбоката

 5. 2019.05.30 | 20:05

  "Управляващата партия" ли запази мястото си,или ВСИЧКИ Вие вкупом НАПРАВИХТЕ това,г-н Кънев,за де се СПРЕ ВЪЛНАТА от РАЗКРИТИЯТА на ДАЛАВЕРИТЕ на така наречените "управляващи" и Пунта Марите около ТЯХ с РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ?!

 6. 2019.05.30 | 18:24

  комунистическите отрочета не се нахраниха....

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет