Крум Зарков: Не сме се отказали да бъдем алтернатива на това управление

  • 27 май 2019 17:42

  • 1013
  • 13
Крум Зарков: Не сме се отказали да бъдем алтернатива на това управление
© Кадър - БТВ

Първо трябва да поздравим всички 17 евродепутати, които всички избрахме. БСП загуби изборите - това е факт. Но БСП не се е отказала да бъде алтернатива на това управление. Точно за това ще потърсим доверието на нашите членове и симпатизанти.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от БСП Крум Зарков, който коментира днешната пресконференция на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. "Всички трябва да понесем своята отговорност. Идеята на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за пряк избор на председател на партията не е нещо ново. Ние имаме аргументи, че сме се представили добре на тези избори. Първият е, че качваме гласове от предишните евроизбори. Вторият е, че имаме повече евродепутати. Всички други партии губят мандати или оставят на същото равнище. Най-притеснителна е ниската избирателна активност на фона на високата такава в цяла Европа. Това е един урок за всички партии и явно има криза в партийната система", категоричен беше Крум Зарков.

"Най-много преференции има Елена Йончева. Доколкото съм запознат Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на получава достатъчно преференции, за да се изкачи на второ място. Според мен първите петима от листата ни ще бъдат евродепутати, като Станишев от пети отива втори", разкри Зарков.

"Ние в БСП вярваме, че победата на ГЕРБ не може да се тълкува като прошка за всичко случило се и не случило се в последните години. Тук не говоря само за апартаментите и къщите за гости. Говоря за проблемите в здравеопазването и образованието, за ниските доходи на хората. Всички тези проблеми нямат решение и ние ги поставихме и дебатирахме по тях, защото проблемите на България са проблеми и на Европа. Ние няма да спрем да говорим за тях", обяви още той.

"Утре ще решаваме дали ще се върнем в парламента. Ние напуснахме Народното събрание, защото бяхме недоволни от лошото законодателство и проблемите при приемането на Изборния кодекс. И вчера видяхме недъзите на този кодекс. Утре на Националния съвет ще обсъдим нашите следващите действия", завърши Крум Зарков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1013 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2019.05.27 | 21:20

13

И тоя недоносения роди мнение глупак

Избирател

2019.05.27 | 20:29

12

На следващите избори ще ви откажеме, нагли спосрански крадци и лъжци!

2019.05.27 | 19:27

11

Понеже 12 пъти последователно хората ви плюят в лицето, непрекъснато сте победители и напредвате. От над 2 милиона поддръжници, напреднахте до това, което сте днес. За какви ни мислиш, бе поплювко самовлюбен? Като сте толкова добри, защо при вас винаги има фалирали банки и обрани спестявания? Ние не знаем ли за историите на вашите червени барони и баронеси? А? Само кръгли глупаци и изкуфяли бабички могат да ти се хванат.

gjuro

2019.05.27 | 19:09

10

Ot jad sam ne se ponasjas,podlizurko.

2019.05.27 | 18:58

9

boje maloumniko sas tazi shizofrenicka i slugite i kato teb vie ne mojete da badete alternativa dori na kradlivata kmetica ivanceva.

Българка

2019.05.27 | 18:47

8

По добре да не се връщате в парламента,направо на бунището. И каква алтернатива сте?! Вие можете(доказано във времето)само да управлявате кражбите. На парламентарните избори и мръсотиите няма да ви спасят. Отвратителна партия.

Умник Гюро

2019.05.27 | 18:41

7

Жалки кремълски агенти и терористи: БКП/БСП никога няма да е алтернатива на свободния български народ.

2019.05.27 | 18:33

5

Мазният педераст, оставил голямата кариера в Макдоналдс Франция, пак се опитва да маже лайната на БСП!
Те се били качили с избирателите /по скоро сте се качили на вашите избиратели/ и АБСОЛЮТНАТА комунделска ЛЪЖА: имали повече депутати!

Крумеее, г.ъзолизач прост, от кога 7 СЕДЕМ е по малко от 5 ПЕТ!

Питам и отговор НЕ искам, мръсно, нагло спосранско лайно!

2019.05.27 | 18:36

6

Той по навик брои и тези на ДПС за техни!

2019.05.27 | 18:19

4

Зарков да вземе някой да те оплоди

Българофил

2019.05.27 | 18:03

1

Вие от БСП сте избрани за дупетати от българите и сте длъжни да работите в Парламента! Ако не желаете или не можете напуснете и да дойдат други ваши дупетати, които ще изпълняват стриктно задълженията си!!!

2019.05.27 | 18:10

3

Има достатъчно "депутати" в Парламента, които само слушат и изпълняват и от това България не е цъфнала и вързала. Не давай много акъли, че си в резервата вече!

Добави коментар

Водещи новини