Хамид Хамид: Ще решим за Пеевски, след като излязат окончателните резултати

  • 26 май 2019 20:33

  • 625
  • 0
Хамид Хамид: Ще решим за Пеевски, след като излязат окончателните резултати
© Нова телевизия

Зам.-председателят на ПГ на ДПС каза пред Нова телевизия, че председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който беше и водач на евролистата на политическата сила, ще отстъпи мястото си в Европейския парламент.

В отговор на въпрос дали Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на ще стане евродепутат, Хамид заяви: "Пеевски засега е на второ място. След като излязат окончателните резултати и след като ръководството на ДПС, ги анализира, ще вземем своето решение".

Партията направи максимални усилия, особено младежките ни структури работиха изключително добре, така че няма как да не сме доволни от резултата, заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС.

Има апатия в избирателя. Трябва да анализираме тази апатия, защо не гласува избирателят. В Източна Европа активността се вдига много сериозно, а у нас намалява. Трябва да търсим причината в политиците. Иначе ножицата между партиите и избирателя ще се отваря и резултатите ще бъдат още по-плачевни, посочи Хамид.

Създаде се малко нереално очакване резултатите да предизвикат предсрочни избори и да пренаредят политическото статукво. Не очаквам катаклизми, каза още Хамид Хамид.

По думите му генералният проблем на тези избори е това, че избирателната активност е ниска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
625 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини