В ДПС доволни от резултатите на евроизборите

  • 26 май 2019 20:12

  • 927
  • 4
В ДПС доволни от резултатите на евроизборите
© Кадър - БТВ

Приемаме нормално резултатите от изборите. Те са очаквани. ДПС е най-засегнатата партия от уседналостта при тези избори.

Това коментира в студиото на БТВ депутатът от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на. "На първо четене резултатът ни удовлетворява. Ние си връщаме третата позиция. Резултатът на всички националисти е по-малък от нашия. Тепърва ще се заседаваме и ще се прецени дали г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на ще стане евродепутат. Трябва да изчакаме окончателните резултати и тогава ще можем да коментираме изцяло резултатите", обяви Цонев.

Филип Епитропов
927 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.05.28 | 12:12

4

Цонев,Цонев..ЦВ.ввввв преди 90 те години на миналия век имахме една репресивна структура в лицето на ДС и един социален режим в лицето на една тоталитарна партия БКП начело с един диктатор,тиранин .Сега партия ДПС е 100 процентово копие .на бившите ДС и БКП.Помолете на Веждито Рашидов да издяла един монумент паметник от хималайски гранит за Доган и го положете отпред сараите докато още е жив.

2019.05.28 | 11:29

3

Г-н Цонев,още ли не разбрахте,че младите от турския етнос вече не гласуват както за ДПС така и за никоя друга партия,между 180-200 хиляди млади ,образовани и на средна трудоспособна възраст турци напуснаха България със семействата си и търсят своето препитание в Европа,те ако бяха гласували за ДПС още двама евродепутати щяхте да имате.Грешните Ви политики са основната причина за отръпването им от ДПС ТАКА КАКТО БСП ,ГЕРБ И ДРУГИ ПАРТИИ НЕ ЖЕЛАЯТ КОАЛИЦИЯ С ДПС ЗА УПРАВЛЕНИЕ.Никой не ВИ желае даже на свадбата на булката младоженка а Вие искате да застанете до нея.При такива реалности защо лъжите избирателите си и цяла България че само ДПС щяла да подобри социалноикономическия стандарт на хората в страната.

Редеан Ариф

2019.05.27 | 15:35

2

Един глас е ошетен след като има повече от 50 процента на депута неможе да бъде постоянно тя да и се взима депутаското място трябва да се взимат мерки

Iztrebitel na dps

2019.05.26 | 20:38

1

Fuck you

Добави коментар

Водещи новини