Валери Симеонов: Гласувам за смели и действени хора

  • 26 май 2019 10:53

  • 208
  • 1
Валери Симеонов: Гласувам за смели и действени хора
© Булфото

Гласувах за това България да има в Европейския парламент дейни и смели хора, защото такива хора ще свършат работа. Това каза водачът на листата на „Патриоти за Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 (НФСБ и Средна Европейска класа)“ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Според Симеонов на тези избори е важно качеството на хората, които ще влязат в Европейския парламент.

„Гласувам за Европа на нациите. Това гласуване не е за това каква Европа ще избираме. Европа ще бъде такава, каквато си я направим. Гласувам за смели и действени хора, които могат да влязат в огъня за да свършат работа, а не за оперетни герои и послушковци“, отбеляза Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Novini.bg
208 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
sac

2019.05.26 | 11:28

1

Мамицата ви шибани черни татари. Тая земя страда от вас хиляди години вече. Чеп за зеле не става от вас. Само да яздите коне и да стреляте с лък ви бива.Защо няма повече бели хора в българското правителство?

Добави коментар

Водещи новини