Асим Адемов се срещна с жители на гр. Завет и с. Ясеновец

  • 17 май 2019 18:19

  • 257
  • 0
Асим Адемов се срещна с жители на гр. Завет и с. Ясеновец
© ПП ГЕРБ

За следващия програмен период 2021-2027 година ЕП одобри за страната ни 18 млрд. лева европейски бюджет, което е с близо 4 млрд. лева повече от настоящия. Това каза пред жители на гр. Завет и с. Ясеновец кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община.

На срещата присъстваха народният представител от ГЕРБ-Разград Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и областният координатор на ГЕРБ и кмет на Разград д-р Валентин Василев.

„Винаги сме били очи в очи с хората, така знаем за проблемите им от първо лице. В ГЕРБ не водим негативна кампания, за разлика от опонентите ни от БСП”, сподели с хората Адемов.

„Задачата на евродепутатите е да защитаваме националните интереси. Работим за повече инвестиции в страната ни, за осигуряване на повече средства за животновъдите и земеделските стопани, както и за инфраструктура”, допълни той.

Адемов представи пред жителите на двете населени места кандидатите на ГЕРБ и СДС за евродепутати, свършената работа от досегашните български представители в ЕП, както и най-важните задачи пред новите членове на ЕП от България.

Последвайте канала на

Novini.bg
257 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини