СДС: Стефан Тафров краде символите и авторитета ни

  • 15 май 2019 12:48

  • 346
  • 5
СДС: Стефан Тафров краде символите и авторитета ни
© Novini.bg

СДС разпространи в публичностото пространство писмо до Стефан Тафров, кандидат за евродепутат от „Демократична България".

"В публичното пространство Вие разпространявате предизборни клипове, в които използвате символите на Съюза на демократичните сили, без да сте кандидат на тази партия. Не вярвате ли в идеите и успеха на „Демократична България“, та се налага да крадете символите и авторитета на СДС?", питат от най - старата дясна партия.

"Не е мъжко, г-н Тафров!", казват му те.

"Не започвайте евентуалното си евродепутатство с кражба, г-н Тафров. В Европа не се толерират тези неща!", поясняват в писмото си СДС.

"Вие отдавна нямате нищо общо със СДС, въпреки че цялата си кариера дължите на тази партия. Но я припознавахте като своя само, когато беше на власт. После забравихте пътя към "Раковски"134. След това получавахте постове и назначения от други партии, от други силни на деня. Именно политическите номадства като Вашето, постепенно разколебаваха доверието на нашите верни симпатизанти и част от тях се разочароваха от българската десница. А сега,от политически номад, еволюирахте в политически джебчия.

Жалко е, че толкова късно осъзнахте колко важна роля има СДС за десните българи, с проевропейски възгледи. Водачът на листата Ви, Радан Кънев, също си позволява да говори от името на седесарите и да твърди, че те ще го подкрепят, без никога да е имал нещо общо със синята партия. Пет месеца „Демократична България“ увърташе и опитваше да унижава СДС, да омаловажава значението и влиянието му, и не пожела обединение за евроизборите.
А сега сте се вкопчили в името, историята и символите на същото това СДС!

Радваме се, че и Вие, и Радан Кънев, най-сетне сте осъзнали, че СДС е силен, че е символ на дясното и демокрацията. Благодарим и за усилената реклама на нашата партия. Но Вие нямате право да се пришивате нито към СДС, нито към седесарите. Недостойно е да се опитвате да заблуждавате десните избиратели. Прочетете поучителната българска приказка "Краденото не засища!" и ще разберете, че измамата не носи нищо добро. Българската десница няма нужда от „фалшиви герои“, още по-малко от „фалшиви седесари“!

Това, което правите, е смешно, безпомощно и жалко. Но по-лошото е, че е неморално, г-н Тафров.

Ще сезираме ЦИК за Вашата кражба на символите и името на СДС и неправомерното им използване в предизборните Ви материали, а на Вас препоръчваме да сезирате съвестта си и чувството си за срам", се казва още в писмото, разпространено от СДС.

Филип Епитропов
346 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
асд

2019.05.15 | 13:19

1

абе нали времето беше ваше, вие къде сте във времето???? мошенници и предатели.

за тия

2019.05.15 | 13:20

2

за тия педерунгели навремето гласувах, че ходих и да скачам по площадите. тогава викахме - кой не скача е червен. накрая се оказаха поредните подставени предатели

2019.05.15 | 13:34

3

За какво мъжко говорят. Стефка Тафрова е доказана педеруга. Какво очакват от дъртата шафрантия. То си е в него, в нея вътре.

Анатема,Ай Дуци !

2019.05.15 | 13:52

4

Ха,ха,ха! Айдуците,окрали народ, изкормили Родината и продали държавата имали и авторитет !

pp

2019.05.15 | 14:00

5

Ха, че този педерунгел не е седераст?

Добави коментар

Водещи новини