Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа.

"Поздравявам ви, че сте смели, дръзки и инициативни, че толкова години работите упорито, създавате работни места и сте изградили това модерно предприятие. Уверявам ви, че в наше лице като държавници имате подкрепа и можете да разчитате на нас и занапред. Държавата трябва да подкрепя бизнеса, който е на светло, създава работни места и подкрепя гражданите да остават в родното си място. Трябва да създаваме добри условия за бизнеса и с подкрепата на европейското финансиране да имаме възможност да ставаме още по-инициативни", каза Павлова, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ.

"Горд съм, че участвам в този проект. Ние сме хора, които си повярваха, че могат да направят нещо голямо. Предприятието е най-модерното и най-голямото в Източна Европа", каза Георги Георгиев – съдружник във фирмата "Кей Енд Ви" ООД, чиято собственост е пералното стопанство. Фирмата е регистрирана през 2007 година, но работи активно от 2008 година. Започнала е едновременно с две дейности – кетъринг и пералня. Работата е започнала най-напред в болници и предприятия, след това – училища и хотели по морето. От тази година целта е увеличаване на капацитета. Основно работи за Източна България. Новият проект се финансира със собствени средства и кредит на обща стойност около 5 милиона лева.

Предприятието е оборудвано с най-модерната техника, която не е пусната все още в експлоатация, тъй като в момента се извършват тестове на машините. Във фирмата работят около 20 човека, като броят на персонала се очаква да нарасне до 100 души.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри поздрави предприемачите и служителите във фирмата. "Гордост, че именно в Сливен се намира най-голямото и модерно перално предприятие не само в България, но и в Източна Европа. Заслужават поздравления всички, които създават работа и работни места", каза Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

Коментари

 1. 2019.05.14 | 08:16

  Това е една пропаднала личност и нищо повече....Персоната е с мания за величие и болни амбиции. Спомнете си РЕШЕНИЕТО за ВИНЕТКИТЕ.... Съда решава - ДА ама НЕ....
  Едни и същи отрепки се врът тук и там

 2. 2019.05.13 | 21:53

  АААААААААААА имате грешка най голямата перачница е Парламента.

 3. 2019.05.13 | 19:46

  Ще перат насраните гащи на Гроб в тази пералня..

 4. 2019.05.13 | 19:45

  Хората заводи за коли откриват, а тая свиня, пералня..!

 5. 2019.05.13 | 19:33

  Да е само тая а останалите 80 % от герб какви са ?

 6. 2019.05.13 | 19:31

  Комунистическото отроче !!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет