Дончев за думите на Радев за завод на "Фолксваген" у нас: Ей с такива изказвания се гонят инвеститори

Изказването на президента звучи хубаво и цветно, особено в предизборна кампания, но то естествено, че не е вярно. Ясно е, че някой активизира Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в тази предизборна ситуация. Това е видно от риториката и поведението му.

Това каза пред камерата на БТВ вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник по повод вчерашните думи на държавния глава за "Апартамент гейт". "Ясно е, че България има проблем с корупцията и този проблем трябва да бъде ршен от всички. Кажете ми, имало ли е случай, в който ние като правителство сме получили сигнал за нередност и не сме реагирали? Всички тези скандали трябва да бъдат разплетени докрай. Всички проверяващи трябва да си свършат работата. Всеки конкретен случай се проверява и скоро ще имаме информация дали има нарушения и укоримо поведение. Предлагам да изчакам  проверките да приключат и тогава да коментираме. Съгласен съм, че скандалът с къщите за гости е вулгарен. Убеден съм, че всички тези хора с къщи за гости, които не са използвани по предназначение, ще върнат парите. Финансовата корекция се събира от нарушителя и ако ЕК имат претенции към нас, ще платим глобата с тези пари. Очевдино е, че когато говорим за Оперативна програма за развитие на селските райони контролът трябва да бъде много по-плътен", категоричен беше Дончев.

"Не искам да коментирам темата за строеж на автомобилен завод у нас. Тези коментари пречат и вредят. Ако искате да бъда по-категоричен, ще ви кажа, че ей така с тези публични изказвания се гонят инвеститори. Ние се опитахме да стиковаме позицията си с тази на "Дондуков" 2. Мисля, че успяхме в това, но не успяхме да спрем тези публични изказвания. И този разговор в момента вреди и предлагам да го спрем. Много държави отпаднаха от надпреварата за този инвестиционен проект, защото имаше много приказки и изказвания", коментира вицепремиерът вчерашните думи на президента в Асеновград, че "специално за завода на "Фолксваген" аз поканих германския президент".

"В тази предизборна кампания не се проведе смислен дебат за европейските теми. Рокадите в един кабинет са нещо напълно нормално и могат да се случат по всяко време. Правителството е стабилно", завърши Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Коментари

 1. 2019.05.14 | 13:16

  Колко трябва да си луд да направиш завод за коли в държава дето масово се карат автомобили на по 10 години.
  Немците ако правят нещо в България то ще е морга.

 2. 2019.05.14 | 13:02

  Както бяха "разплетени" ДАЛАВЕРИТЕ с "Обществените поръчки","Санирането","Оградата","ДДС-то".......и т.н............и т.н........,"другарю-господин" Дончев ли? НАРОДЕ????

 3. 2019.05.14 | 07:20

  КОГАТО КОРАБА СЕ ПЪЛНИ С ВОДА ВСИЧКИ МИШКИ ИЗПЪЛЗЯВАТ НА ПАЛБАТА И ЗАЦВЪРЧАВАТ НА УМРЯЛО.ТОВА ПРАВИ И ТОЗИ МИШОК,УСЕТИЛ КРАЯ НА ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА СЕ Е РАЗХЛЕНЧИЛ ,ЖАЛКАРЯ.

 4. 2019.05.13 | 18:59

  Дончев , теб те имах за по- свестен в тъпата ви партия , но явно и ти като вожда си нещо си изкукуригал.

 5. 2019.05.13 | 18:55

  " Фолсваген" го заявиха че вожда ви тиквата най - нагло лъже и ги използува за политически предизборен пиар което никога няма да позволят

 6. 2019.05.13 | 15:01

  Фатмака Радев не е никакъв български президент. Той умишлено подрива мира и е маша на руските тайни служби. Този национален предател отгоре на това е с фалшиви дипломи и докторати. Типичен продукт на лабораториите на Кремъл. Анатема.

  1. 2019.05.13 | 18:01

   млъкни шибаняк

 7. 2019.05.13 | 12:17

  Пише се ,,паритЕ",а не ,,паритИ"
  Пише се ,,просТ",а не ,,проС"...

  P.S...и такъв човек раздава акъл в коментара си...?!?

  1. 2019.05.13 | 13:03

   учетельо драги учи боико тои има нужда прочетии чуи исказванията проз

 8. 2019.05.13 | 12:25

  Че първа категория труд се дава не случайно на летци и миньори...!И нали не си въобразяваш,че само ти си,който е почнал работа от 18 годишен...и че само ти имаш 30 г.стаж...?!

 9. 2019.05.13 | 09:39

  Като чуят думата стабилност народа веднага сравнява стабилност в невижданата корупция и стабилно обезкостяване на държавата .

  1. 2019.05.13 | 12:07

   Ти ли си народа,смръдльо позитавски??

 10. 2019.05.13 | 09:14

  Пенсионер,защото е имал една от най-трудните,отговорни и престижни професии-Летец от военнаата авиация!На тези хора,както и на миньорите ,законодателят не случайно им дава Първа категория труд...!А ти като си един диванен чатаджия ще се пенсионираш на 80 години...!

  1. 2019.05.13 | 12:01

   Не знам дали и на 80 ще се пенсионирам - нали някой трябва да работи, за да има от къде да взимат пенсии тия с престижните професии. Започнах на 18 да работя и вече имам 30 години стаж, остават ми само още толкова до пенсия... Всички тея с преситжите професии ставаха такива само ако са с чисто партийно минало и правилна политическа ориентация, а не защото бяха по-кадърни. По-големите гъзолизци се издигаха. Не слагай миньорите в тази група - никога не е било престижно да се копае под земята. Миньорите заслужават истинско уважение, но винаги са работели за стотинки и са били прекарвани от властимащите. Така че не хвали някой за качеството на професията му, а за личните му постижения. В случая на старшината н държавата ... никакви! Не разбирам как може да си бил военен, да се оставяш да ти дърпа конците Решетников и да се правиш на родолюбец. Това е безочие.

  2. 2019.05.13 | 11:09

   Не споря коя професия е престижна и коя не е, Но от пилот да направищ президеннт како се виждз не става. А ти пенсиьо не се обаждай.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет