Радев: За "Апартаментгейт" трябват разкрития, присъди, конфискация и връщане на пари

Не можем да градим модерна България, ако оставим нещата по старому, като се вихри безнаказаност и беззаконие. Възстановяването на държавността у нас минава през възмездието, заяви президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на пред журналисти в Асеновград, помолен да коментира диалога си с министър-председателя.

Не си мислете, че искам България да затъва в корупционни скандали, да бъде синоним на корупция. На това трябва да се сложи край, но това няма да стане с мълчание, със спиране на говоренето по тези теми, а с разнищване и прочистване, заяви Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Той посочи, че за справяне с проблемите са необходими разкрития, конфискация, връщане на пари, съобщиха от пресцентъра на Президентството.

„Виждате, че премиерът всяка седмица събира пряко подчинените му служби и компетентни органи и както се ровят в кофите за боклук за контрабандни цигари, е време да се заровят и в задграничните офшорни сметки, в имотите и фирмите на политици чрез подставени лица“, посочи Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. По думите му компетентните институции няма да могат да мотивират своето бездействие ако медиите продължават да ги изпреварват с разкрития за корупция.

„Според мен проблемът на министър-председателя не е в липсата на домашни визити у негови министри и партийци. Не е дори и във факта, че назначеният от управляващите антикорупционен орган не хваща необяснимото богатство на някои политици и дори да го правеше, той щеше да констатира само крайната фаза на корупционния акт и малка част от откраднатото. Истинският проблем на премиера е, че безконтролността на управлението генерира корупция в големи размери и това не може да се лекува с медийно осветяване на прегрешилите и оставки“, посочи Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и призова за въвеждане на прозрачен и отговорен стил на управление с ясни механизми за контрол, които да пресекат корупционните потоци.

Диалогът ми с изпълнителната власт е труден и това се дължи на безконтролното управление и безнаказаната корупция, но има важни теми, по които съгласието е наложително, заяви държавният глава и като такава тема открои привличането на стратегически инвеститор в областта на автомобилостроенето. Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на посочи, че за целта е имал ползотворни разговори с федералния президент на Германия Франк-Валтер Щайнмайер при посещението му у нас през април тази година. „Изрично по мое настояване посетихме водещо германско предприятие и то в района на Пловдив, за да може чрез германските медии да стигне до широката немска общественост посланието, че нашият модел на икономическо сътрудничество е успешен и че България е надеждна и перспективна дестинация“, заяви Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и допълни, че във връзка с това преди дни е получил обнадеждаващо писмо от президента Щайнмайер. „Всичко това е изцяло в подкрепа на българското правителство. Ще бъда първият, който ще поздрави кабинета, когато сключи договор със стратегически инвеститор“, заяви държавният глава.

Възстановяването на Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия  не може да бъде цената на моето мълчание, категоричен беше Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Той посочи, че дори и безвъзвратно закъсняла, тази стъпка е важна и тя трябва да бъде подкрепяна.  „Премиерът пое личен ангажимент към мен за възстановяване на Висшето военновъздушно училище, който изпълни в кратък срок, за което му благодаря“, заяви Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Той обаче подчерта, че подобни политики трябва да се водят по убеждение на самото правителство, а не в резултат на намеса от страна на президента.

Всеки опит за намеса отвън в българската образователна система, в българското семейство, намеса за нашата история, за нашия език, за това как да възпитаваме децата си, трябва да бъде пресичан решително и безкомпромисно. Това заяви президентът Радев в отговор на въпрос за изказването на посланика на Турция у нас, свързано с „по-ефективно изучаване на турски език в България“. Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на посочи, че е взел своеобразно отношение по темата, като с присъствието си вчера е подкрепил състезанието по правопис „Пазим езика си“, което е по инициативата на съпругата на президента – Десислава Радева, и чийто финал се състоя вчера.

Коментари

 1. 2019.05.13 | 15:02

  Фатмака Радев не е никакъв български президент. Той умишлено подрива мира и е маша на руските тайни служби. Този национален предател отгоре на това е с фалшиви дипломи и докторати. Типичен продукт на лабораториите на Кремъл. Анатема.

 2. 2019.05.12 | 16:45

  Стресни се, племе закъсняло!
  Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!
  След теб потомство иде цяло -
  КАКВО ще му завещайш?!?!?!?
  Дядо Вазов....

  1. 2019.05.12 | 19:16

   Ами по-добре да извикаме кмета на Симитли да ви "дооправи" А??? Мутри прости.....На 26- ти в Белене ще ви пратим....до един...

  2. 2019.05.12 | 17:59

   мдаа червен крадльо от ЛОндон, не ми се прави на интелектуалец с открадните от българския народ пари! Ако иска и Ботев да се казваш наглатата ти, псвдоаристоктаична комунделска натура не можещ да скриещ1 пази боже бесепар да те управлява!

  3. 2019.05.12 | 17:40

   На кой го казваш, дядо Вазов!
   Та ние си ги избрахме тия мутри, сякаш не искаме да се развиваме повече

 3. 2019.05.12 | 13:50

  ИМА ПАРИ ЗА ВСИЧКИТЕ. ШАЙКАТА ОГРАБВА НАРОДА.


  1. 2019.05.12 | 18:39

   За червената хайка ли пишеш?Тя е непобедима и постоянно се възпроизвежда!

 4. 2019.05.12 | 18:33

  Почваме с приватезаторката Нинова,после перачката на пари Елена,и стигаме до Румен Грипена.

 5. 2019.05.12 | 18:11

  Ревизия за 30 годишното управление на крадливите парти.
  Конфискация и затвор за всички крадци без значение от партийната принадлежност.
  Всички който управляваха сранаха богараши за сметка на народа.

  1. 2019.05.12 | 18:17

   Народа ги разбра,че всички са от едно котило. От котилото на БКП.

 6. 2019.05.12 | 18:13

  Първо отговори на въпросите за Грипените ,за жена ти, за баща ти,за ведомствените апартаменти които си купил и после си продал и тогава ми говори за морал лецимер такъв.

 7. 2019.05.12 | 17:59

  Само в България може да се случи- президента да се включва активно в предизборната кампания в полза на една партия, а най приближения му съветник да е на челните места като кандидат на същата тази партия! Та този "президент" е кукла на конци! Каква перверзия!

  1. 2019.05.12 | 18:09

   Лъже ли за нещо? Краде ли се? Краде се!!! Трябва ли да им конфискуват всичко? ТРЯБВА!!! Трябва ли да влязат в затвора? ТРЯБВА!!! Трябва ли да върнат всичко открадно от офшорните си сметчици? ТРЯБВА!!!

 8. 2019.05.12 | 17:35

  Горките гербаджии се побъркаха тотално !!! Папата видяха и станаха католици турския посланик ги кара да учат турски !!!!!! И какво излиза джендър-католици с турски език !!!!

  1. 2019.05.12 | 17:42

   Още нещо,

   На 26-ти Ердоган ще прави и парти в чест на обрязването на Бойко,,,по молба на кмета на Симитли...

 9. 2019.05.12 | 17:38

  Румба, кога ще въвеждаш турския за официален. Дишат ти във вртЯ турките, ще режат от татковината ти

 10. 2019.05.12 | 17:33

  Ген. РАДЕВ е моят президент!
  Не някой путьо, като Плевнелиев! Мачкай ги простите мутри, и хич да не ти дреме...Народа е зад теб! Оставиха Бъглария най-бедната в целия Европейски сьюз, само за да си направят къщите за гости и апартаментите,,,,грозна мутренска паплач...
  Никога повече мутри в тая държава... мястото им е в затвора !

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет