Ева Майдел и Лиляна Павлова присъстваха на откриването на обновения централен градски площад в Костинброд

  • 04 май 2019 11:28

  • 509
  • 1
Ева Майдел и Лиляна Павлова присъстваха на откриването на обновения централен градски площад в Костинброд
©

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Ева Майдел и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена бяха официални гости на откриването на изцяло обновения централен градски площад в град Костинброд.

На събитието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, народните представители от ГЕРБ-София област Валентин Милушев и Васил Цветков, министрите на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по и на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в, зам.-министърът на туризма Любен Кънчев и зам.-областният управител на София област Николай Николов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Пред събралите се над 2000 жители и гости на община Костинброд, кметът на града Трайко Младенов благодари на целия общински съвет, който единодушно е взел решение да се отделят сериозни средства от бюджета на община Костинброд и да се даде старт на така належащия ремонт на площада. Кметът Младенов благодари и на правителството за финансовата подкрепа, оказана му за този проект.

„Като евродепутат съм посетила над 100 населени места в България и няма по – хубава емоция от това да разговарям с граждани, които са доволни от развитието на града си и искат да останат в него”, заяви пред жителите на Костинброд Ева Майдел. Тя поздрави ръководството на общината за добре свършената работа и видимите резултати. „Ще продължа да работя да е все по – лесно младите да остават и успяват в България”, завърши Майдел.

От своя страна Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена се обърна към жителите и гостите на града с думите: „Костинброд е поредният град, който придобива европейски облик, като този площад е поредното доказателство за това. Убедена съм, че всички вие, както и всички, които занапред ще гостуват в града - ще предпочетат да прекарат свободното си време тук, на този площад”. Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена пожела на кмета Младенов и на цялата общинска управа тук да се срещат много млади семейства и да се чува много детски смях.

Централният градски площад „Иван Вазов” е основно ремонтиран и с нов облик за първи път от десетилетия насам. Стойността на проекта е 1 048 000 лева, като 755 000 лева са отпуснати от правителството, а останалите 293 000 лева са осигурени от бюджета на община Костинброд. Стартът на ремонтно – строителните работи е даден на 1 септември 2018 г. и приключва 7 месеца по – късно с официалното откриване.

Преди тържественото събитие в град Костинброд Ева Майдел и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена се разходиха из центъра на село Петърч, където бяха посрещнати от общинския ръководител на ГЕРБ-Костинброд и кмет на селото Борислав Борисов. Те имаха възможността да разговарят с местните жители. Четвъртата и седмата в листата на ГЕРБ и СДС посетиха и местната църква, където бе отслужен молебен за здраве.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
509 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
еврокомсомолци

2019.05.04 | 12:09

1

нищопавещи, залата-усвояващи марионетки.....

Добави коментар

Водещи новини