Иво Христов: Победа за БСП на евроизборите означава нова политическа ситуация в страната

  • 03 май 2019 19:38

  • 1076
  • 8
Иво Христов: Победа за БСП на евроизборите означава нова политическа ситуация в страната
© Пресцентър БСП

Европейските избори имат два залога – национален и европейски. По-важен е националният. Тъй като победа на "БСП за България" на тези избори означава нова политическа ситуация в България и прелюдия към предсрочни парламентарни избори. Това заяви пред журналисти в Бургас кандидатът за евродепутат от "БСП за България" Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

По думите му, в случай, че ГЕРБ победи на тези избори, то рискуваме това да бетонира статуквото и да няма други избори. "Ние сме в страната, в която властта е практически монополизирана на всички нива. ГЕРБ владеят и националната изпълнителна власт, и огромна част от местната власт, оказват много силно влияние върху медиите, върху съда и прокуратурата, управляват службите. В този смисъл- всеки следващ избор може да се превърне в демократична бутафория. Затова за мен тези избори са разломни, надявам се те да създадат тази нова политическа ситуация", подчерта Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

Той посочи още, че ако ГЕРБ възнамеряват да употребяват добре познатите технологии за манипулация на изборите, то рискуват да предизвикат огромен гняв и проблемът да се интернационализира. Кандидатът за евродепутат коментира, че гневът на хората е видим и той е бил детониран от "Апартаментгейт" и последващите скандали. "Какъв ще бъде резултатът на изборите - ще видим, разбира се ние се надяваме изборната администрация да функционира изрядно и да даде възможно най-обективен резултат", заключи Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

 

 

Константин Тодоров
1076 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Боби

2019.05.03 | 20:35

1

Лицемерен,нагъл и отвъртителен клоун,

MAIOR KOSTOV

2019.05.03 | 20:54

2

GLADNA KOKOCHKA, PROSO SANUVA.

2019.05.03 | 21:09

3

Ти пък откъде се взе?До вчера никой не те познаваше,а сега си се взел много насериозно.Вярно,там плащат по-добре отколкото в президенството,келепирът е къде-къде повече?Ами ако твоята работа се разсъхне,на коя хранилка ще кацнеш?

Lissa

2019.05.03 | 22:05

4

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

Българка

2019.05.03 | 22:13

5

Аааааа,значи да не управлява ГЕРБ по места и изобщо,ами БСП. Вие незнаете защо изобщо ще сте в ЕП,а говорите за България. Това да ви е президентството дето влизате и излиате все едно отивате в квартално кафене. Много сте нагли от БСП.

Не съм съгласен. Не може да има нищо ново!

2019.05.03 | 22:17

6

Този филм сме го гледали по време на прехода, организиран от БСП и проведен от престъпната група БСП, СДС и ДПС. Съсипаха България. Приватизираха и нарязаха заводите. Фалираха банките и окрадоха спестяванията на хората. Помним Виденовата зима с опашките за хляб. Създадоха червените барони и баронеси: Бенчевци, Георги Гергов, Баневи, Арабаджиеви...
Създадоха мутрите и възведоха повсеместната корупция. И сега искат моята подкрепа и уважениел НИКОГА!

степан

2019.05.03 | 23:51

7

Съмнявам се то и ОП щяха нещо да правят но разлика от ГЕРБ никаква основна грижа власт и еврофондове ако спрат фондовете от цялата политика остава само кражби и разпродажби друго няма насреща

Бенчо Бенчев

2019.05.04 | 09:19

8

Ицооо, чакам те след пресконефренцията с Бентлито да те водя малко по курви, че като те гледам спешно имаш нужда някоя или някоЙ да ти го издуха!

Добави коментар

Водещи новини