Ангел Джамбазки: Или Европа на ишиаса, или Европа на отечествата

  • 22 април 2019 08:23

  • 676
  • 3
© БНТ

В нашата листа има абсолютно доказали се представители. При сегашния паритет и съотношение на силите двама представители в Европейския парламент са абсолютно осъществими. Това каза в сутрешния блок на БНТ водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки.

По думите му е щяло да бъде по-разумно политически ВМРО, НФСБ и "Атака" да отидат на изборите в коалиция. Но в края на краищата, когато няма постижимо споразумение между лидерите, по-коректно е да се отиде на вота поотделно, а не например двама срещу един, заяви Джамбазки.

Най-важната задача на евродепутатите на ВМРО ще е да продължат работата по жизнено важните за българите теми, като например справедливо споразумение по пакет "Мобилност". Няма да допуснем силово мачкане на българските фирми. Друга важна тема е правителството да не се присъединява към пакта за миграция. В т.нар. концепция за децата също има тревожни неща. Това са важните за нас теми - защита на границите, спиране на миграцията, недопускане на промени в българските традиции, посочи водачът на евролистата на ВМРО.

Антииевропейските настроения ги създава Брюксел с  "политиката на ишиаса" – когато хора като Юнкер, като Тимерманс, като Аврамопулос неизбрани от никого, вземат решения, за които всички ние ще плащаме. Затова казваме "Искаме Европа на отечествата, които ще решават заедно къде да си сътрудничат и къде не". Говорим за избор между две противоречащи си визии за Европа - или Европа на ишиаса, или Европа на отечествата, каза още Ангел Джамбазки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
676 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
толкова години сте във ВЛАСТТА

2019.04.22 | 09:58

3

ЕДИН ЗАКОН ,ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЦИГАНСКИЯ ГЕНОЦИД и ШАЙКАТА НЕ ПРИЕХТЕ .ДОКОГА ТАКА ГОСПОДА-ДРУГАРИ " ПОЛИТИЦИ"?

ТОЗИ ПЕДАЛ

2019.04.22 | 09:39

2

и соросоиден джендър да изчезва.

гея рололюбец

2019.04.22 | 09:37

1

КАЗАЛ ДЪРТИЯТ ЕРГЕН ДЖАМБАЗКИ СЪС СМЕШНИЯТ ПРЯКОР ДЖАМБЕТО В ЕВРО ПАРЛАМЕНТ И ПОТРИЛ ОТНОВО РЪЦЕ ЗА НОВО МИЛИОНЧЕ!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини