Джамбазки: Ние, българите, трябва да гледаме първо нас си. Французите ще се оправят – колониална сила

  • 17 април 2019 14:19

  • 2597
  • 5
Джамбазки: Ние, българите, трябва да гледаме първо нас си. Французите ще се оправят – колониална сила
© Булфото (архив)

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки с коментар относно правото на избор чия благотворителна кауза да подкрепи всеки от нас – катедралата "Нотр Дам" или пък Паметника на Свободата на връх Шипка. В момента за паметника, символ на българската свобода, са нужни средства за ремонт.

Ангел Джамбазки апелира от нуждата да подкрепим българската кауза и да дарим пари за ремонта на Паметника Шипка.

"Никой не може да държи сметка никому за това как и дали проявява благотворителност, това е лично решение.

Но плаченето на чужди гробове ми идва в повечко. Не се кахърете толкова за французите, те ще се оправят. Колониална сила са.

Ние, българите, трябва да гледаме първо нас си. В момента се извършва мащабен и скъп ремонт на един от символите на България. За пръв път, откакто е построен, прочее.

Това е Паметникът на Свободата, известен повече като Паметник Шипка. Гранитен страж, израсъл от недрата на могъщия Балкан, дълбоко вкопан, врязан във всяко българско сърце. Паметникът на българския дух, воля, храброст и себеотрицание.

Избирам да подкрепя тази българска кауза. Не бъди чуждопоклонник, бъди български родолюбец. Български патриот. Подкрепи българската кауза, помогни за ремонта на Паметника на Свободата", написа той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2597 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Георги

2019.04.17 | 16:46

5

Прав е за това,че имаме лични(национални)каузи,за които да се борим.Нормално е солидарността да излиза отвъд границите на страната ни.Нали това прави Европа по обединена.Преди всичко сме хора.

Пьотр Иванич

2019.04.17 | 16:24

4

Кфи българи бе?..Кви 5 лева? Огледай се на ляво погледни от дясно..после кръгом..и тогава ми говори за българи джамбаз !

Един глупак дава акъл на още по-тъпата Тиква

2019.04.17 | 16:19

3

Тиквата се засилил да възтановява Нотр Дам, нас ни възстанови, та ни иба майката, сега ще помага с опит на франсетата.

????

2019.04.17 | 16:15

2

ПРОБЛЕМА е ТОЧНО ТАМ,"другаорю-господин" Джамбаски,че Вие ГЛЕДАТЕ САМО Вас си!!! НАРОДЕ????

. -.

2019.04.17 | 16:06

1

Французката олигархия прави копи пейст на психо ефекта от срутването на близнаците, но с по скромен отбранителен ефект. Целта е туширане на недоволството изразявано от жълтите жилетки. Нищо ново от времето на възстанието на Спартак с изгарянето на 2000 роби в Рим

Добави коментар

Водещи новини