Христо Проданов: БСП показа, че е единствената демократична партия в България

БСП показа, че е единствената демократична партия в България. След 10 часа заседание, в което се обсъждаха имената на кандидатите по отделно – от партийната листа и гражданската квота, се стигна до решение на Националния съвет за финалния вариант на листата.

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов в сутрешния блок на БСТВ. Той подчерта, че в други партии всичко се спуска предварително подготвено и се гласува под строй. „При нас не е така. Избираме ценности, политики, личности“, допълни той. Според него трябва да се смени моделът на управление на България и да се спрат кражбите. „За това се изисква смяна на самия Борисов, защото той е начело на този модел. Ще направим всичко възможно, дори в европейските избори, да дадем началото на процеса на демонтиране на шайката, както те самите се наричат“, коментира Проданов. Той е на мнение, че октоподът е обхванал цялата страна и като пример посочи „Апартаментгейт“ - освен държавната власт, започнаха да излизат и общински кметове.

„В първоначалния вариант на листата, който беше предложен от ИБ на БСП, не фигурираше името на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, но пленумът реши друго. Бяха предложени и други имена, които бяха включени в листата. В нея има много достойни личности, добре подготвени“, каза още Христо Проданов. Той подчерта, че има преференции и всеки може да избере за кого да даде своя вот. „Има демокрация и сме длъжни да зачитаме мнението на всеки един. ГЕРБ и ДПС искаха да отменят тези преференции. Борбата ни беше всеки да има правото да избере своя кандидат“, категоричен е народният представител. По неговите думи, подкрепяйки листата на БСП, това ще бъде първата стъпка към отстраняване на ГЕРБ от властта.


 

Коментари

 1. 2019.04.15 | 12:23

  Когато Цветанов и Борисов си изберат листата по този начин,а не да прочетат листата и никой да няма право на мнение могат да говорят,че са демократична партия.

 2. 2019.04.15 | 11:19

  i kakvo ot tova tce ste demokraticna partia kato stoite vav siankata na grob i gi obslujvate.

 3. 2019.04.15 | 11:16

  Голяма смешка!

 4. 2019.04.15 | 11:04

  В списъка липсват имената на Бенчо Бенчев, неговият съветник Митю Очите, Баневи, Ветко Арабаджийски, Миню Стайков, Гергов и много други видни комунистически приватизатори и борци за финансова справедливост!

 5. 2019.04.15 | 11:00

  БСП наистина са единствените, които се мислят за единствени, но не могат да си представят, че са най-посредствената партия, която не може да сътвори нищо градивно за държавата, освен скандали и фалити, като цяло. Това е доказано в годините, и който не го признава, или е слепец, или лъжец. Историята не може да се подмени.

 6. 2019.04.15 | 10:41

  Ще видите вие една демокрация на изборите, хубаво ще видите мафиоти такива !

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет