Веселин Марешки: На тези избори ние сме единствената алтернатива на цялото статукво

  • 14 април 2019 15:21

  • 433
  • 5
Веселин Марешки: На тези избори ние сме единствената алтернатива на цялото статукво
© bulphoto (архив)

Усещаме прилива на симпатизанти от разочарованите от така самонареклите се „Обединени патриоти“ и от разединената команда в така самонареклите се десни около ДСБ, които са в коалиция с някакви либерали. Виждаме прилив, естествено, от разочарованите от скандалите около ГЕРБ. След днешната дата ще бъдат още повече и разочарованите от БСП. Това каза пред БНР лидерът на партия „Воля“ и водач на евролистата на партията Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в коментар на социологическите прогнози, че формацията му може да излъчи представители в следващия ЕП.

"Основното е, че на тези избори ние сме единствената алтернатива на цялото статукво. След като приключиха регистрациите, се видя, че са регистрирани само такива, които са управлявали и са част от статуквото и провала на управлението, който е направил България бедна и корумпирана и има една алтернатива – „Воля - българските родолюбци“. Само ни остава отговорната задача да убедим все повече хора, че сме различни, че сме успели, преди да влезем в политиката - за разлика от много други и знаем как да поправим бързо щетите в управлението“, обясни той.

От „Воля“ са убедени, че излизат със силна програма за евроизборите заради прагматичния си опит: „Идваме от един успешен бизнес и знаем как да решаваме въпросите бързо и сега, а не да ги отлагаме във времето. Това разминаване между институциите и гражданите, тази ниша и тази дупка я запълваме ние. Казваме: „Да, можем и знаем и най-вече имаме смелостта да го направим“. Аз не мисля, че хората, които са се изреждали във властта, са неможещи и незнаещи, само че, когато отидат там, дали от страх, че ще им вземат терасите и апартаментите, че ще ги осветят или нещо друго, нямат смелостта да покажат своите знания и умения“, заяви още Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
433 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Д-р Евнухов

2019.04.14 | 20:53

5

Абе брато,много си грапав в лицето и червив в сърцето земи се лекувай! Шарката е остра заразна болест и още те държи!

2019.04.14 | 18:10

4

Хубаво е, когато човек говори и да се чува. А Марешки е само празнодумец.

2019.04.14 | 15:51

3

Отвсякъде се преливат във ВОЛЯ!!! Как само се е размечтал...

сикиш

2019.04.14 | 15:50

2

А след изборите какво ще говориш като спечелиш 0,2%?

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КУРВИ

2019.04.14 | 15:40

1

от ранга на обединени мафиоти-ВИНКЕЛА,ХАХОТО,ШКЕМБЕТО и ДЖЕНДЪРА ДЖАМБАСКИ са ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ.

Добави коментар

Водещи новини