Кръстина Таскова: Парламентът има нужда от "Воля", а не от столетница

  • 20 март 2019 16:43

  • 876
  • 9
Кръстина Таскова: Парламентът има нужда от "Воля", а не от столетница
© Нова телевизия

Днес видяхме, че "Воля" може да направи така, че най-голямата парламентарна група да даде отчет за програмата си. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на "Воля" Кръстина Таскова по повод днешната среща с ПГ на ГЕРБ.

Ние винаги сме казвали, че по-важно от предизборната програма е кой как изпълнява обещанията си. Много е важно управляващите да са активни със сериозни неща и г-н Марешки изисква това. Парламентът има нужда от "Воля", а не от столетница. Те (БСП – б.р.) поставиха някакви безумни условия, за да се върнат, а ние поставихме условия по важни теми като образованието, здравеопазването и доходите, за да вземем решение. Решихме, че няма да сме ние тези, които ще направят политическа криза в държавата, предсрочни избори и служебен кабинет, който отново ще хвърли държавата в безвремие и хаос. Връщаме се в парламента и оставяме колегите да изпълнят програмата си през следващите две години. Ако не се справят, скоро има избори и избирателите ще им дадат оценка. За нас е важен диалогът. Ако не бяхме ние, нямаше да има отчет за свършеното от последните две години. Управляващите поеха ангажимент пред нас, а хората преценяват дали са доволни, заяви Таскова.

За нас е изключително важно да се престане с дребнотемието и губенето на ценно време. Ние никога не сме били опозиция, действаща с крясъци. Смятаме, че трябва да сме разумна опозиция, която бута управлението към това да изпълняват обещанията си. БСП какво постигнаха с това, че ги няма един месец? След още един месец ще забравим, че ги има, посочи зам.-председателят на ПГ на "Воля".

Със сигурност не сме "златен пръст", защото те (управляващата коалиция – б.р.) си имат мнозинство. Ние сме тези отговорни хора, които стоят там, където им е мястото. Когато не ходиш на работа, ти протестираш само срещу работодателя си. 900 000 хора повярваха, че БСП могат да бъдат алтернатива на управляващите, но как да бъдеш алтернатива, като повтаряш действията му. Ние смятаме, че трябва да ходим на работа не против, а заради нашия работодател, каза още Кръстина Таскова.

Константин Тодоров
876 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.03.20 | 19:41

9

На вас ли да вярваме,дето Марешки ви е наредил -родата,подчинените и ред други,които всеки ден говорите колко зле живеем и днес с високо вдигнати глави се врътнахте на 180 градуса да ни обяснявате каква добра партия е ГЕРБ,не искахте самолети,днес искате,какво ли още поискахте и какво ви дадоха да възхвалявате партията-майка само вие си знаете,но едно е ясно,че и вие се интересувате от властта и парите, а народа...............

АЗ от народа

2019.03.20 | 17:37

8

В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ? 
КОЙ ЖИВЕЕ ТАМ? 
КАКТО СИ ПОДРЕДИШ ДОМА ТАКА ЩЕ ЖИВЕЕШ. 
САМО ОТ ТЕБ ЗАВИСИ.
КАКВО ЩЕ ОСТАВИШ НА ДЕЦАТА СИ? 
РАЗРУХА. 
В СРАВНЕНИЕ С ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ,ДАНИЯ,ЧЕХИЯ,ИСПАНИЯ И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА ЕВРОПА НИЕ СМЕ ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА НОРМАЛЕН НАРОД.
НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТОВА В КАКВА КОЧИНА ЖИВЕЕ.
ЗАТОВА 3 МИЛ. ДУШИ СЕ ЕВАКУИРАХА,ПИСНА ИМ ДА ИЗИСКВАТ ОТ СВИНЕТЕ ДА СТАНАТ ХОРА.
ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТЕ КРАДЪТ НАЙ БЕЗЦЕРЕМОННО И НАГЛО И ПАК НЕ ТИ ПУКА,НЕХАЕШ.
ТОВА Е МИНАЛОТО НА ТВОЙТЕ РОДИТЕЛИ .ТВОЕТО НАСТОЯЩЕ. БЪДЕЩЕТО НА ТВОЙТЕ ДЕЦА.
НЕХАЕШ, ПОТЪНАЛ В БЕЗРАЗЛИЧИЕ.
ГЕРМАНЦИ,ФРАНЦУЗИ,БЕЛГИЙЦИ И ПРОЧИЕ НЯМА ДА ДОЙДАТ НИКОГА ДА ТИ ОПРАВЯТ ТВОЯТА ДЪРЖАВА.
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ САМО ОТ ТЕБ ЗАВИСИ БЪЛГАРИНО В КАКВА ДЪРЖАВА ЩЕ ЖИВЕЕШ.
КОСТАДИН КОСТАДИНОВ И ПАРТИЯ 
" ВЪЗРАЖДАНЕ " .
ГЛЕДАЙТЕ ГО В " Ю ТЮБ "
И РАСПРОСТРЯНЯВАЙТЕ.
опорна то4ка

2019.03.20 | 16:57

2

Да се внушава ; " 1. Воля са лоши и гадни; 2. Марешки е прост; 3. Марешки е мутра и краде" !! Нямат желание за криза, хаос и мизерии?! Аама ха ! Къде се намират !?! Изригнете тролчета изроди мои, и насъскайте масите срещу тях !!

123

2019.03.20 | 17:26

7

те сапросто тарикати!!! марешки не е чувал за програмата на гроб досега и цецича като му я разяснил и марешки стигнал до възхищение от програмата на герб.дай да спрем вече със тези простотии в тази кочина.нещата са или ще има превод на пари или марешки няма да го закачат за горивата.или може би нещо друго за което ние си нямаме никаква представа.няма смисъл да се заблуждаваме че всички изкат да глозгат народният кокал

Порошенко

2019.03.20 | 17:25

6

Г - жо Таскова,
Защо не кажете, че Марешки е хванат за топките с менгеме, а е мръднал, а ги откъснали! Затова ще слушкате и ще стоите диван чапраз на ГЕРБ в парламента!
Аман от случайници, като Вас попаднали в парламента!

Драган

2019.03.20 | 17:09

5

В ПАРА-ала-мета, е пълно с урви, тъй че + още няколко не е от значение.

Stamat

2019.03.20 | 17:00

4

Тези, от групата на Марешки, по-голямата част изглеждат доста неадекватни и даже глуповато!Толкова ли няма по-свестни да подбере или само с роднини и любовници?

Харесва ми

2019.03.20 | 16:59

3

Добре казано

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КУРВИ

2019.03.20 | 16:54

1

СА НА МОДА ОТ 30 ГОДИНИ ВЕЧЕ.

Добави коментар

Водещи новини