Министър Богдан Богданов ще бъде на работно посещение във Варна

  • 15 февруари 2024 19:23

  • 325
  • 1
Министър Богдан Богданов ще бъде на работно посещение във Варна
© Булфото (архив)

На  16 февруари (петък), министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов Богдан Богданов През 2022 г. Богдан Богданов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция за ще бъде на работно посещение във Варна, съобщиха от пресцентъра на  министерството.

В морския град от 10:00 часа в Зала 1 на Икономически университет – Варна, министърът на икономиката ще се срещне с академичното ръководство, преподаватели и студенти на Университета. Акцент в срещата ще бъдат възможностите за практическо обучение на студенти и млади специалисти и тяхното кариерно развитие у нас.

По-късно през деня министър Богданов ще проведе работна среща с кмета на Общината Благомир КоцевБлагомир КоцевБлагомир Коцев е новият кмет на Община Варна, като бе избран с 53.06% на балотажа на местните избори и с председателя на Общински съвет - Варна Христо Димитров, на която ще обсъдят връщането на акциите на Пловдивския Панаир от Община Варна на държавата.

След срещата от 14.00 ч. в Община Варна министър Богданов ще даде брифинг за медиите.

Министър Богданов ще се срещне с представители на местната власт и бизнеса в Монтана

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
325 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.15 | 21:19

1
Чували сте за подобрената формула на Виагра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички, това е просто чудо: Чувствам се по-млад, сексът е като преди брака и това спаси брака ни. Ето какво пишат за нея----> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини