Братът на Емил Боев публикува емоционален клип и помоли: Не развивайте неверни теории

  • 08 февруари 2023 15:49

  • 2524
  • 2
Братът на Емил Боев публикува емоционален клип и помоли: Не развивайте неверни теории
©
Слушай новината Слушай новината

11 ден от търсенето на Емил. Борим се в планината с доброволци, работим с полицията за сигналите, които се пращат и се струват достатъчно валидни. 

"За мен лично вярата и непоколебимата надежда е, че Емил е жив и здрав, и каквото и да стане ще се върне при нас за една много голяма лекция от мен - това ме държи, това държи и всички доброволци. По темата с радиестезите, астролозите и всички неконвенционални методи, имам няколко къси думи - абсолютно съм съгласен да направим едно общо място, където всички тези хора да обменят информация, и когато дружно намерят една локация да идем да я проверим, но когато 40 човека на ден ти казват 40 различни неща, е трудно да се разбере какво се случва", добавя той. 

"Още по-къс ми се иска да съм за 0,1% от хората които просто развиват неверни теории: от това, че аз самият съм му направил нещо, до още по-фантастични сценарии - моля ви, не махайте фокуса от брат ми, не насаждайте излишни мнения като нямате достаъчно информация да ги подкрепите - въпреки това, че не спирам от ставане до лягане, специално ще обърна внимание да ви обясня всичко нужно, за да видите защо аз така мисля и действам. Съобщенията са ми отворени", пише още Мартин Боев. 

Братът на изчезналия Емил: Всяка секунда е важна, моля се за пробив

"За край ще използвам трибуната на моя профил, която би била нищо без всички тези 99,99%, хора, които я издигнаха, за да продължа да ви показвам най-ценното в моя профил - Емил и това какъв човек с голямо "Ч" е. Дори и аз не ги бях виждал тези видеа, няма да крия, мой пропуск като негов брат, но сега в 11-ия ден от неговата липса, всичко, което виждам, ми стопля душата и ми казва "колкото трябва". Това с кафетата е как изненадва приятелка със закуска, в коментарите има още видеа със специални моменти", завършва той и публикува емоционално видео. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2524 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
0.1%

2023.02.08 | 17:52

2
Брата и морал ли взе да раздава?
М. Иванов

2023.02.08 | 17:00

1
Хайде стига с тия зевзеци ни занимавахте...

Добави коментар

Водещи новини