ВМЗ-Сопот опроверга служебния икономически министър, че дружеството е на загуба

  • 09 август 2022 19:51

  • 2911
  • 1
ВМЗ-Сопот опроверга служебния икономически министър, че дружеството е на загуба
© ВМЗ-Сопот
Слушай новината Слушай новината

Ръководството на ВМЗ-Сопот опроверга днешното изказване на служебния министър на икономиката и индустрията Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет, че икономическото състояние на оръжейницата е влошено и загубите само за два месеца надхвърлят 100 милиона лева.

Новият директорски борд твърди, че заводът дори отчита 48 милиона печалба за полугодието, докато при управлението на Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет е бил на загуба от над 1,6 милиона лева. Наред с това вече са изплатени стари дългове за повече от 35 милиона лева и са изплатени дивиденти към Държавната консолидационна компания за още близо един милион.

Министър Стоянов: Само във ВМЗ-Сопот Нинова нанесе щети за 100 млн. лева

Ръководството на оръжейното дружество посочва също редица социални придобивки за работниците във ВМЗ, сред които и повишените заплати.

"В момента предприятието е стабилно, с ритмично изпълнение на производствения процес и сключените договори", изтъква новият директорски борд.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2911 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тоя е наглец!

2022.08.09 | 20:01

1
новият "икономически министър", така да се каже, новият кремълски лакей на фалшивия, коварен, двуличен и мърсен "натовец", е патологичен лъжец! Освен това е и престъпно некадърен! Ама то пък, ако не беше такъв, щеше ли измамникът Радев да го назначи?! Ами, послушни лакеи му трябват на националния предател, който все още натиска задника си на президентския стол, за срами позор на България!

Добави коментар

Водещи новини