Бойко Борисов откри фармацевтичен завод в Разград (снимки)

  • 21 юни 2012 18:56

  • 2936
  • 0
Бойко Борисов откри фармацевтичен завод в Разград (снимки)
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г преряза лентата на нов завод за биотехнологии и фармацевтични продукти, изграден от дружеството "Хювефарма" АД чрез дъщерното си дружество "Биовет" АД.

"Много е хубаво, когато община, държава и бизнес работят в синхрон, нещата се случват по най-добрия начин за всички - стотици работни места, високоплатени за хора със специално и висше образование", заяви Борисов, като добави, че близо 100% от продукцията е предназначена за износ, дава се и възможност на младите хора да работят и да останат в този град.

"Хювефарма" АД чрез дъщерното си дружество "Биовет" АД завърши строителството на нов завод за биотехнологии и фармацевтични продукти на своята производствена площадка в Разград. Инвестицията е на стойност 30 млн. лв. и ще бъдат разкрити 220 нови работни места за висококвалифицирани специалисти. Новите мощности ще увеличат двойно производствения капацитет на "Биовет" АД - Разград.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2936 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини