Христо Казанджиев: Приоритетите в енергетиката да бъдат разтоварени от социални ангажименти

  • 23 ноември 2021 14:26

  • 539
  • 1
Христо Казанджиев: Приоритетите в енергетиката да бъдат разтоварени от социални ангажименти
© Getty images

„Крайно време е приоритетите в енергетиката да бъдат разтоварени от социални ангажименти“.  Това коментира пред БНР Христо Казанджиев, енергиен експерт, във връзка с дискусиите по теми за създаване на управляваща коалиция. 

Според него има много приоритети, по които страните биха постигнали съгласие, но има и такива, при които ще настъпи конфронтация. 

На живо: Започнаха дискусиите на "Продължаваме Промяната", БСП, ИТН и ДБ, обсъждат темата енергетика

„Една от тези теми е закриването на Българския енергиен холдинг. Там трябва да има преструктуриране. Друг аспект са предложенията на БСП за 200 киловата безплатна енергия, но кой ще поеме тези разходи“, допълни Казанджиев в предаването „12+3“. 

 

Последвайте канала на

Теодора Александрова
539 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гюро

2021.11.24 | 02:32

1
Няма нужда българи да умират в мизерия ! Илия Вълков познат на света като Yull Brown създаде технологията на Брауновия газ. Той измина 1600 км с кола, оборудвана с две Браунови батерии, превръщащи водата от 4-литровия резервоар в гориво. Инж. Чавдар Каменаров създаде „Технология за добив на Браунов газ и полиметали от морска вода“. Проф. Димитър Митев от ВХТИ “Асен Златаров“ Бургас създаде технология за получаване на чиста евтина енергия. И още хиляди открития събират прах, докато българите мизеруват !!! Ако българските политици не съдействат за масово внедряване на постиженията на българските откриватели в българската икономика – защо ги търпим в България ???

Добави коментар

Водещи новини