Владислав Панев, ДБ: 20% по-ниска цена на газа, ако е внесен от Азербайджан

  • 16 октомври 2021 18:13

  • 1083
  • 0
Владислав Панев, ДБ: 20% по-ниска цена на газа, ако е внесен от Азербайджан
© Булфото (архив)

„Булгаргаз“ предпочита да внася скъп газ от „Газпром“, вместо евтин на половин цена от Азербайджан. Това може да свали цените на газа с 20%. Цената на газа може да падне още тази зима, ако количествата в хранилищата се нормализират“. Това каза в "Офанзива с Любо Огнянов" Владислав Панев от "Зелено движение", част от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ДБ).

Той не подкрепя ядрената мощност при непазарни условия и смята, че високите цени на тока водят до осмисляне на алтернативи от страна на бизнеса.

Пламен Димитров: Белият хляб може да стигне до 2 лева

По думите му листите в "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" са демократични, затова е нормално да има различни мнения.

"Ние сме се заели да променяме България, не просто да влезем в парламента", заяви той.

По темата с отказа на ЦИК да регистрира листата на ДБ в Стара Загора заради електронно подписани документи той коментира, че комисията работи в условия на аналогова държава от 20-ти век, а не цифрова. А за него електронният подпис е равносилен на саморъчния.

Панев определи решението на комисията като безумно.

РИК - Стара Загора отказа регистрация на листата на "Демократична България"

Валери Зайцев
1083 0

Свързани новини

Водещи новини