Петър Димитров за отказа от АЕЦ "Белене": Травмиран съм

  • 29 март 2012 08:31

  • 1056
  • 5
Петър Димитров за отказа от АЕЦ "Белене":  Травмиран съм
©

"Решението да не се строи АЕЦ "Белене" е фатално. За втори път страната ни се отказва от този проект", заяви в студиото на БНТ бившият министър на икономика и настоящ депутат от Коалиция за България Петър Димитров.

По думите му,  България няма политически потенциал, за да построи АЕЦ - а. Според него, сега се очаква от ГЕРБ да премахнат забраната за търсене на шистов газ.  Причина за това ще бъде страната да има други източници, поясни Димитров.

„Лично ме травмират тези решения за години напред. Никаква перспектива за България не се очертава. Българинът ще плаща, ще плаща, ще плаща”, категоричен бе социалистът. По думите му,  няма никаква аргументация да не плащаме неустойки.

"За всичко отговаря Тройната коалиция, ама защо тогава дойде ГЕРБ на власт. Това просто не е сериозно", каза още Петър Димитров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1056 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.03.30 | 23:15

4
ЕБАЛ СЪМ ТИ МАЙКАТА ЧЕРВЕН БОКЛУК

2012.04.02 | 17:42

5
Ти сам ще си ебеш майката, когато след 5 години токът стане над лев за киловат. При положение, че въобще има ток де...
0;(

2012.03.30 | 20:47

3
Така ти се пада Дългуч сега ще връщаш Ресто то се знае а Оня със сините очички не прощава дано ти стопят гьона да ти разкатаят мамата предател долен и лицемерен дано Борисов ти насади реактора отзад щом ти е толкоз мило да заробиш няколко поколения Българи да са крепостници на уж Братска Русия и до тогава мизерия да ама не и за червените за тях АЕЦ Белене се явява като шестица от тотото за десетилетия наред .Ядец на всички Червени миндили да се пукнете от яд дано ..
Глупости

2012.03.30 | 20:47

2
Спед тази глупост, равносилна на национално предателство, главата (Борисов) сам си вкара най-големия автогол. След 10-ина години, ако има българи в тая страна, всички ВИЕ ще го псувате на свещи, за дето ВИ е заробил да плащате румънски ток и турски такъв от българските реактори за белене. Ама ще е късно да ви уврат кухите кратуни. А решението да се строи АЕЦ Белене беше ЕДИНСТВЕНОТО смислено нещо, които комунягите свършиха за 4 години. Е, г-н бившият комунист Борисов се погрижи да го затрие, ама ще плащат хорките хорица (тези, които сте против НЕ ви съчувствам). Що се отнася до мен - билетът ми е еднопосочен
Grajdanin

2012.03.29 | 23:08

1
nqmash kasmeta nekoi put da te zasecha sichko she ti mine tolkova burzo che na teb i tvoq ruskiski putio tupia skunks stanishev she vi razchekna samo da vi zasecha

Добави коментар

Водещи новини