Бойко Борисов: "Мистър и Мисис Икономика" е мероприятие за добри новини

Събитието „Мистър и Мисис Икономика“ е мероприятие за добри новини. Искам да благодаря на всички вас, които със своите умения, воля и предприемачество правите икономиката да расте. Можем много ясно да видим по статистиката на Световната банка как вървим нагоре, заедно. Няма такава задлъжнялост в историята на света, каквато има днес. В стотици трилиони  долари се равняват дълговете, те представляват риск за малките държави. Ние много пресметливо харчим. На първо място ги харчим за образование, благодарим на всички вас, които издържат и университети. Дуалното обучение все повече се развива и благодаря на всички вас, които издържате паралелки. Данъците остават същите. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от сцената на престижните бизнес награди "Мистър и Мисис Икономика" за 2019, които се организира от списание "Икономика" и най-голямата работодателска организация в страната - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Тържествената церемония се провежда в зала "Джон Атанасов" на София Тех Парк", предаде репортер на novini.bg.

По думите му правителството продължва да инвестира и в култура, здравеопазване, както и в развиването на инфраструктурата.

"Това са индустриалците, хората които дърпат икономиката, износа. По-хубаво от износа няма.Пловдив и Асеновград се съединиха от заводи", каза още той.

"Вие давате възможност на икономиката да расте", обърна се той към представителите на бизнеса.

България обаче продължава активно да инвестира в редица проекти, включително инфраструктурни. Той обърна внимание на магистралите и енергийните проекти, които дълго време са били в застой, въпреки че са основополагащи за развитието на икономиката. "Въпреки всички инвестиции за милиарди левове, България продължава да е на излишък", припомни мин.-председателят.

Кирил Домусчиев: Надявам се България да стане едно по-добро място за бизнес и инвестиции

"Предварително чистят наградите на тези, които ще ги награждават. Наградите ще бъдат връчени от моя мистър и мисис - Влади Горанов и Мариана Николова", пошегува се премиерът.

Връчиха наградите Мистър и Мисис Икономика 2017

Коментари

 1. 2019.11.13 | 06:47

  Обичаме го Бойко защото само той стопира червената кремълска отрова дасе вихри и да трови Българската ни земя и Българският народ.Развявамеси байряка там кадето поискаме,по целият свят.Какво повече да искаме от гн Премиера Бойко Борисов дани налива в сметките хиледарки ли,такъв филм няма по целия свят,няма и да има

 2. 2019.11.12 | 21:13

  Еей търтеи майни не плюйте по гн Министър Председателят,нима не помните преди 10/12 г по улиците по всички градове и села колите колко бяха малко.А сега обикаляш като глуха кучка и неможеш да намериш место каде да паркираш колата да си свършеш някоя работа.И сега какво ще кажете че нее вярно ли баламурниц

  1. 2019.11.13 | 04:14

   човекът кола, ти май толкова се радваш че може да си купиш кола ,като малките деца, мъничка душичка си ти

 3. 2019.11.13 | 01:00

  Браво генерале. Единствения политик, който не пуска червените цървули до властта. А червените тролове кръв се...т. Кеф.

 4. 2019.11.13 | 00:19

  Майка ти и олигофрен нагъл !

 5. 2019.11.13 | 00:11

  Този тулуп не спря да бълва лъжи и тъпотии.От ден на ден става все по-нагъл и противен.Няма връзка с главния мозък.

 6. 2019.11.12 | 22:49

  Абе Комундели ай сиктир бре !!!Смрадове червени що ни си харчите милионите крадливи ами дерета по форумите!!!

  1. 2019.11.12 | 23:56

   Червени и крадливи са ей тези комуняги на видеото, но са оказва, че са и гьормедици и толум като мях.

 7. 2019.11.12 | 21:32

  За да не подкрепяш ПП ГЕРБ трябва даси не добре,за това защото страшно много се строи в БГ на всякаде пътища заводи всичко.Без хубави пътища как може да превлечем туристи чюжди инвестиции чюжди фирми.И сега ГЕРБ започва да подпомага и населението но нее и спирало но сега повече.Коя друга партия какво ще направи едно голямо нищо.Благодарение на ПП ГЕРБ и най вече на гн Премиера Бойко Борисов който несе спира събота и неделя пътув

 8. 2019.11.12 | 20:55

  Домус перача на Тиквата

 9. 2019.11.12 | 20:26

  Аз съм пил две бири ама тоя направо е пиян на кирка !!! Народа мизерства а тоя пести за наша сметка !!!

 10. 2019.11.12 | 20:10

  BOIKO IZVINIAVAI NO TOZI DO TEB E GOLIAM BOKLUK /KIRO GELA/.

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Икономика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет