Кабинетът не се отказва от идеята за пенсионна вноска "солидарност"

  • 02 март 2012 16:10

  • 957
  • 2
Кабинетът не се отказва от идеята за пенсионна вноска "солидарност"
© Булфото

Правителството не се отказва от идеята за нова пенсионна вноска, наречена "Солидарност". Това потвърди социалният министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко, съобщава БНР.

Предстоят разговори с работодателите. По принцип синдикатите одобряват идеята.

По предварителни данни от новите вноски се очаква ресурс за здравни и социални услуги на хората, след като излязат в пенсия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
957 2

Коментари 2

Добави коментар
Кибрит

2012.03.06 | 12:08

2
Алоо на къде тръгна бе Тотю , стига толкова "ПРОГЮМИ "/закуски /, върни се да си вземеш тютюна!!! Какви социални и здравни услуги ,какви пет лева ,вие се чудите как да уморите пенсионерите и как да вземете повече пари от младите , хаде де услуги , и за тези услуги ще си назначите хора и ще им давате бониси за "ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА" ,стига ни правете за смях пред европа ,да мислят българите за абдали.Такива ще ги разправяш някъде другаде. Съжалявам децата си че са се родили тук , няма да видят бял ден докато са живи .Вие се самозабравихте ,вижте историята ако продължавате така ще върнете комунизма в България а може би това искате .?
алабала

2012.03.06 | 12:07

1
Какви нови вноски бе Тотю. Престанете с тези данъци и такси. народа изнемогва вие и залъка от устата му ще вземете. По над 30 - 40години до сега им удържахте от заплатите за пенсионни и здравни осигуровки и когато се пенсионират повечето не могат да се нарадват и 5 години на пенсия. Искам да кажа, че за тези години стаж даже не можете да му върнете парите които е внесъл. Айде престанете с тлъстите бонуси и пари ще се намерят за всичко. Вие сте егати самозабравилите се дебелооки дребни човечета, облекли се във власт.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини