Майдел пред Жени ГЕРБ-София: Опасенията, че еврото ще ни направи по-бедни, са неоснователни

30 януари 2019 15:38

Майдел пред Жени ГЕРБ-София: Опасенията, че еврото ще ни направи по-бедни, са неоснователни
© ПП ГЕРБ
771 4

Опасенията, че приемането на еврото ще ни направи по-бедни, се неоснователни. Фактите показват, че влизането в еврозоната е много по-вероятно да доведе до засилване на икономическия растеж, вместо забавяне. Също така твърдението, че ще се повишат цените, е мит, който не се потвърждава от данните за някоя от последните държави, приели общата валута. Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел пред над 60 членове на Жени ГЕРБ-София на 29 януари 2019г. в София.

„Част от силата на ГЕРБ идва от отношението към жените, които получават изключителни възможности за развитие на потенциала си. Дамската организация на ГЕРБ събира активни жени с разнородни професии, но обединени от желанието с личния си пример и обществено-полезната си дейност да допринесат за развитието на страната ни. Благодаря на председателя на ЖГЕРБ-София Ирина Йорданова за поканата и възможността да обсъдим актуални национални и европейски теми“, допълни Ева Майдел по време на продължилата близо 3 часа среща.

Събитието откри председателят на Жени ГЕРБ-София и член на Столичния общински съвет (СОС) Ирина Йорданова. Включиха се още народният представител и член на НИС на Жени ГЕРБ Милена Дамянова, Михаела Иванова от СОС и НИС на Младежи ГЕРБ, проф. Костадин Костадинов от Института по механика на БАН и Старейшини ГЕРБ-София, както и над 60 членове на Жени ГЕРБ-София.

Десислава Станева
771 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
асд

2019.01.30 | 16:34

125967

да живее новия интернационал. всичко се прави в полза на народа и въдичката е мечтата му да живее като богатите. за това като глупава жена събува всеки път гащите да го ..... като му обещаят капиталистическия западен рай да разпространи и върху нас.

асд

2019.01.30 | 16:17

125951

Опасенията, че ще преминем на евро са неснователни.
Има си процедури и проверки който нашите банки няма да преминат.
Как ще обяснят нашите костюмари пред ЕС какво стана с ЕС и къде отидоха парите от там.
Да не мислите, че някой в ЕС ще допусне да се повтори сценария с гърците ?

2019.01.30 | 16:12

125946

Нас не ни интересува икономическия растеж ,на растежа на икономиката на разбойниците и бандитите ,банкерите обезкостили държавната хазна , а н иинтересува дали ще вземем над 1200евро заплата при сегашните цени на потребление .Другото изобщо не ни интересува .Всичко друго работи за мародерите на държавата

2019.01.30 | 15:51

125922

Питайте гърците. И на тях така им казваха...

Добави коментар

Водещи новини