Караниколов: Вече имаме конкретни предложения за промени в Закона за горивата (видео)

  • 25 януари 2019 14:41

  • 528
  • 0
Караниколов: Вече имаме конкретни предложения за промени в Закона за горивата (видео)
©

Срещата днес беше изключително положителна. Вече имаме конкретни предложения за промени в Закона за горивата. Благодаря за диалога, който имахме. Това каза министърът на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в след работната среща с представители на Национално сдружение на търговците и превозвачите на горива (НСТПГ), предаде репортер на Novini.bg.

Изпратили сме писма до всички заинтересовани лица. Трябва всички да са регистрирани по този закон, който не го направи, ще бъде в сивия сектор, заяви той.

Караниколов каза, че в понеделник продължават срещите с работодателите, а във вторник със земеделците. „Апелът ми към НС е законът да бъде отложени със шест месеца“.

„Ще търсим политическа подкрепа. Министерство на икономиката стои зад предложението си. Колкото по-бързо всички се съберем и представим предложенията си и постигнем балансирано решение, толкова по-бързо законът ще влезе в сила. За държавата е важно да го има този закон“, подчерта той.И добави, че всеки трябва да направи компромис, ако искаме да имаме работещ закон.

От Националното сдружение са доволни от постигнатия диалог. Караниколов беше категоричен, че трябва да има диалог.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
528 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини