Борисов: Няма да строим "Бургас - Александруполис"

  • 18 ноември 2011 11:43

  • 1734
  • 1
Борисов: Няма да строим "Бургас - Александруполис"
©

Окончателното решение за реализацията на проекта "Бургас - Александропулис"  е на правителството, тоест лично на вас, г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, заяви Стоян Иванов, независим депутат, по време на парламентарния контрол.

Иванов добави още, че хората вече се притесняват от това дали има промяна в позицията на правителството за реализацията на петролопровода.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отговори, че проектът е от наследството от Тройната коалиция. В момента се  прави анализ на двата възможни начини за финансиране на проекта.

Премиерът заяви, че успоредно с това вървят и процедури за това дали ще има влияние върху обществената среда.

Позицията ми за проекта "Бургас - Алексанруполис" остава без промяна и той ще бъде реализиран само, ако се окаже, че е абсолютно безвреден за България.

На дневен ред не стои въпросът с реализацията на този петролопровод, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1734 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kritika

2014.08.11 | 07:03

1
Bravo

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини