Наивна, несериозна и абсурдна определиха идеята за данък "Перник"

  • 03 декември 2015 08:51

  • 3007
  • 3
Наивна, несериозна и абсурдна определиха идеята за данък "Перник"
©

Като абсурдна и несериозна определиха идеята за въвеждане на данък за шофьорите, които влизат в София, но не са със софийска регистрация на колите си, депутатът от РБ Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Идеята доби публичност под наименованието данък „Перник“, тъй като според депутати като Менда Стоянова е неприемливо перничани да плащат данъци на своята община, а да трошат с колите си софийските пътища, тъй като повечето работят в София.

„Аз съм категорично против и се надявам след тази сутрин този въпрос да не ми се задава. Това е наивно. Аз съм софиянец, отраснал съм в София, някой да не се обърка, но въпреки това вярвам в свободното движение на хора“, категоричен бе Димитров, като припомни, че именно свободното движение на хора е основата на ЕС.

Не трябва да се подценяваме едно такова предложение, то набра и негативни, и положителни реакции, изтъкна Димитров, но бе изричен, че то е дискриминационно.

Реформаторът е на мнение, че данъци не трябва да се повишават.

Подкрепа Димитров получи и от първия в КНСБ.

„Не е сериозно дори да я обсъждаме тая идея. Тя няма да види бял свят. Факт е, че местното самоуправление има нужда от допълнителни средства, но не това е пътят. Това е наистина смешно“, заяви Пламен Димитров.

За мен единственият източник е данък върху недвижимостите, предложи синдикалистът.

Нищо чудно да се стигне до гласуване, ако някой стигне до безумието да го поиска, допусна все пак той.

Иначе и Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, и Пламен Димитров са на мнение, че в енергетиката има сериозни пробойни.

Последвайте канала на

3007 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
gost

2015.12.05 | 16:56

3
Otgovorete mi molia vi /4e ne razbiram/ZASCHTO SAMO NA MEN MI UVELI4IHA TOKA OT OKTOMVRI MESEC???
gost

2015.12.05 | 16:53

2
Podgotviat ni za novo drane i e...e,a taka,mal4ete i si traite.I kato vi kajat: malko po-na liavo,zastanete kakto vi kazvat,za da im e po-udobno kato Vi go nahakvat otzad.

2015.12.04 | 12:51

1
Трябва да има и такса "идея за пътуване до софия"

Добави коментар

Водещи новини