Лукарски заминава на работно посещение в Куба

  • 03 ноември 2015 12:36

  • 1012
  • 0
Лукарски заминава на работно посещение в Куба
© Булфото

Министърът на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва заминава на работно посещение в Куба, съобщиха от Министерството.

В рамките на визитата министър Лукарски ще има срещи със заместник-председателя на Министерски съвет и министър на икономиката и планирането Марино Мурильо Хорхе, с министрите на външната търговия и чуждестранните инвестиции Родриго Малмиерка Диас и на промишлеността Салвадор Пардо Крус, както и с председателя на Търговската камара на Куба Орландо Ернандес Гийен.

Министър Лукарски и членовете на българската бизнес делегация, включваща 11 компании, ще посетят Хаванския панаир и по-специално Expo Cuba 2015 и щанда на Европейския съюз, на който ще бъде отбелязан Деня на Европа. В изложението със свой щанд участва и българската фирма "Строителна механизация".

В делегацията са включени заместник-министърът на икономиката Любен Петров и изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия Мариета Захариева, както и представители на бизнеса.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1012 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини