Лукарски е доволен от ръста в продажбата на горива

  • 26 август 2015 15:34

  • 1625
  • 2
Лукарски е доволен от ръста в продажбата на горива
© Булфото

Ръст в продажбите на горива между 10-12 % отчита икономическото ведомство. Това стана ясно от коментар на министъра на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва след заседанието на МС, предаде News.bg.

Той изрази искреното си задоволство от резултатите. "Това не е акция, това са проверки, които ще текат регулярно", увери икономическият министър по повод масовите инспекции от миналата седмица на измервателните уреди по бензиностанциите ни.

"Радвам се, че има скок на потреблението", коментира още той. Надявам се това да не е резултат само от проверките, допълни Лукарски.

По отношение на двете контролни агенции под шапката на повереното му ведомство, той увери, че щатът не бил раздут. "В момента подготвяме законодателни промени, които са свързани със засилването на контрола", информира още министър Лукарски.

Преди време премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поиска отчет от икономическото ведомство за това колко служители работят в Българския институт по метрология и в Агенцията по метрология и технически надзор, както и какви са заплатите на служителите там.

Вчера от икономическото ведомство съобщиха, че изпратените от служители в Главна дирекция „Контрол на качеството на течните горива" към Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) сигнали във връзка с организацията на дейността на дирекцията са предоставени на съответните компетентни органи. В момента текат проверки и се очакват техните заключения.

По повод на постъпилите в Министерство на икономиката сигнали министърът е разпоредил проверка от инспектората на МИ. Той очаква и доклад от ръководството на ДАМТН в тази връзка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1625 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Румина

2015.09.01 | 10:48

2
Ама твойта роля къде е бе човек,Б.Б трябва да се намеси че да тръгнат нещата а ти къде си в цялата работа,къде

2015.09.01 | 10:48

1
а от цената, от цената доволен ли е?Качили се в бронираните си лимузини , ние им ги зареждаме,а те ни мачкат!Направиха една ПР акция и маймуните-''народа'' трябва да им пляска ли?

Добави коментар

Водещи новини