Стойнев: Гледаме медийно представление с главното участие на еврокомисари

  • 09 февруари 2015 17:24

  • 2455
  • 10
Стойнев: Гледаме медийно представление с главното участие на еврокомисари
©

Ние бяхме изключително последователни, особено в икономиката. Това каза бившият министър на икономиката и депутат от БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе от Института за дясна политика влезе в сблъсък с депутата от левицата. Той посочи, че езикът на левицата е от късната сталинистка риторика или онова ляво на "Позитано", което е капсулирано и отказва да види какво се случва в обществото. Лявото го няма, посочи той. Последният истински ляв беше Жан Виденов.

БСП води политика от нов тип, защити се Стойнев. Ние можем да водим по-либерална политика, да водим диалог. Социалната политика на ГЕРБ е копирана от нас, посочи Стойнев.

БСП, ако беше наистина лява трябваше да е по-близо до идеите на "Зелените" и да е срещу строителството на АЕЦ "Белене". Истинската социална политика е идеята за санирането, изтъкна Димов. Алтернативата на АЕЦ "Белене" е политиката за санирането, която подпомага освен хората и бизнеса.

Тук Стойнев не се съгласи и увери, че няма по-евтина енергия от ядрената.

Според него ГЕРБ санират избирателите, защото тези средства се взимат от джоба на хората. Ще се стимулират чуждите икономики. Вместо да се инвестират тези средства в научна дейност. Това се прави предизборно. Не може човекът на село, който едва се издържа да плаща на този, който живее в панелка. Никой от ГЕРБ не казва с колко ще се намали енергийната ефективност. Дават се приблизителни данни около 40%, но това е невъзможно.

Отново виждаме основния приьом на левите, прекъсна го Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе. Много по-лесно е една голяма фирма да бъде подкупена, отколкото много малки. Това отива директно при обикновения индивид.

Министърът на икономиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по се включи след енергийния форум в Бояна. "Ние представихме нашата презентация за изграждането на газов хъб. Ще бъдат извършени съответните анализи и се надяваме през месец юни вече да бъдат обявени резултатите. ще кандидатстваме по европейско финансиране. Основният приоритет на ЕС е свързан с доставките на газ. Ще се работи много сериозно за изграждането на интерконекторните връзки. Надяваме се до 2019 г. да се изгради тази интерконекторна връзка с Гърция".

Когато аз бях министър не ме целуваха и прегръщаха, защото отстоявах националния интерес, посочи Стойнев. Дори министърката не казва откъде ще дойде тази газ. Когато водихме преговори с Йотингер ни бе казано, че газ няма. Това е медийно представление с главното участие на еврокомисари. Има наука, която се казва география, според която нямам как да се. Ние изпуснахме питомното, за да гоним дивото, каза Стойнев.

"Южен поток" беше кьорфишек, посочи Димов. Никой не ни уверяваше, че тръбата ще дойде в България. Договорът беше само за транзит. Десният подход не гледа само гаовия хъб, а и намалението на потреблението на енергия. Отоплението на сградите ни е много неефективно и това трябва да се промени.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на отново защити проекта. Не мога да се съглася, че ние няма да получаваме газ по "Южен поток". Ние щяхме да бъдем и компенсирани. България е най-ниско газифицираната държава в Европа и тепърва ще имаме нужда от газ. Защо се зачеркна този проект при положение, че беше договорен. Преди малко се каза, че наказателната процедура срещу Българи ще бъде замразена, но никога ни ни беше казано къде сме сбъркали.

По темата с нерегламентираното подслушване на протестиращи, Стойнев коментира: Г-н Йовчев отрече да е имало подслушване на протестиращи. нека да видим докладите, да се изнесе цялата информация и тогава ще коментирам. Ние заварихме икономиката на нула и я дадохме на плюс 2%, увери Стойнев.

БСП се е капсулирала и не усеща пулса на обществото, отбеляза десният анализатор. Страхът е лош съветник. БСП бяха сковани от страх и затова са подслушвали протестиращи.

Вие говорите за левицата и я осъждате, но имаше период, в който нямаше десни партии. Десницата се разви в лицето на ГЕРБ. тези умни и интелигентни протестиращи трябваше да бъдат фаворитизирани. Какво ни се проповядва днес? Трябва да си богат сега и на мига, непременно, каза Стойнев.

Аз не съм склонен да подпомагам хората, които ги мързи. Благотворителността се прави безвъзмездно.

Трябва ни промяна в мисленето. Електричеството не е измислено в еволюцията на восъчните свещи, призна Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Лявото и дясното са коренно различни. Дясното идва на власт, натрупва пари, след което идва лявото и да ги изхарчи, завърши Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2455 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2015.02.12 | 16:30

10
кой измисли педераския израз ЕНЕРГИЙНА ЗАВИСИМОСТ. Американеца произвел много шистов газ.Хайде да го продаде в Европа.КАК. Като се завре в Украйна. Прекъсва връзката Русия Европа. Дупчи с отрови земята в Украйна, носи и от Америка, ще отрсви и България с химикали.Ама, долари да валят. Другите да МРАТ.
dakata74

2015.02.12 | 16:29

9
СЪЖАЛЯВАМ НО ТОВА НЕ Е ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ !!! НЕ СВЪРШВА ТАКА !!!

2015.02.12 | 16:29

8
25 години дробихте една попара, сега ще я сърбате доста време. Вашите интереси не се припокриват с интересите на народа. Не, че герб са успели .

2015.02.12 | 16:29

7
СТРАХ ТРЕСЕ ФЕСОВЕТЕ ОТ АТАКА ТРЕСКА КЛАТИ ФЕСОВЕТЕ ИМ УСЕЩАТ КРАЯ СИ ТРОЛОВТЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ОГЛУПЯХА СЪВСЕМ НЕЗНАЯТ КАКВО ДА ЛЪЖАТ ВЕЧЕ НИЩО НЕ ИМ ВЪРВИ НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА ВЕЧЕ ХОРАТА ГИ МРАЗЯТ ПЛЮЯТ НА ЛЯВО НА ДЯСНО ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ЛУД ДА ГЛАСУВА ЗА РУСКО ТУРСКАТА ПАРТИЯ АТАКА И ОТ ЯД СЕ ТРЕСАТ, ТРЕПЕРЕТЕ ФЕСОВЕ ТРЕПЕРЕТЕ ЛЪВЪТ СЕ СЪБУДИ ИДВА ЗА ВАС ЖАДЕН Е ЗА ПРЕДАТЕЛСКА КРЪВ

2015.02.12 | 16:29

6
Ало пощальон какво си седнал да се обаждаш,сега ви боли като ви спряха Южен поток и сега няма да можете да си вземете комисионните от Кремълските педали.

2015.02.12 | 16:28

5
БСП партията ан гейовете
до пощальона

2015.02.12 | 16:28

4
абе нещастен съветски шпионин, за колко рубли предаваш България?

2015.02.12 | 16:28

3
Това хюмне Нено е европедалче лигаво ! Германците си направиха специален газопровод през Северно море от РУСИЯ бе , глупаци ! Ние ли сме " умните " , че отказахме Южен поток и ПУТИН ни прати на п,уткатанимайна !
stoiko

2015.02.11 | 13:29

2
Naj posledovatelni otnosno vasite oblagi,nali dr.Stonev
stoiko

2015.02.11 | 13:29

1
Naj posledovatelni otnosno vasite oblagi,nali dr.Stoinev

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини