Захариева свиква Обществения съвет по икономическа политика

  • 08 октомври 2014 15:37

  • 963
  • 1
Захариева свиква Обществения съвет по икономическа политика
©

Заседание на Обществения съвет към вицепремиера по икономическа политика, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще се проведе на 9 октомври, съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие (МРР). Събитието ще се проведе от 14.00 часа в сградата на Министерството на регионалното развитие.

Заседанието ще бъде водено от заместник-министъра на инвестиционното проектиране арх. Георги Савов. Основна тема на срещата е промяната в подзаконовата нормативна уредба в областта на инвестиционното проектиране, правилата и нормите за устройство на територията и строителството.

Ще бъдат обсъдени проект за изменение и допълнение в Наредба № 4 от 2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти, както и необходимостта от промени в Наредба № 7 от 2003 г. за правилата и нормативите за устройство на отделните видове територии и устройствени зони.

Участниците в съвета ще дискутират и необходимостта от промени в други актове, регламентиращи строително-инвестиционния процес и устройството на територията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
963 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ivailo

2014.10.11 | 19:24

1
tezi za kakvi se vzeha

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини